Pauza / KULTURA I FILM

Dva nova filmska naslova na platnu Multiplexa Ekran Zenica

08.08.2018. 13:43 / Izvor: Akta.ba

Francuska ljubavna komedija “ZALJUBLJEN U MOJU ŽENU” i horor koji će vas ostaviti bez daha “NIZ MRAČNI HODNIK” od 09. augusta na programu Multiplexa Ekran Zenica

ZALJUBLJEN U MOJU ŽENU (AMOUOREUX DE MA FEMME)

Daniel poziva svog najboljeg prijatelja na večeru, koji se pojavljuje sa novom i vrlo mladom devojkom. Danijelovu ženu vrijeđa razlika u godinama, dok Daniel, iako veoma zaljubljen u svoju ženu, ne prestaje da flertuje s mladom ženom. Daniel počinje da mašta, i sanja o romantičnom odmaranju sa njom u Veneciji. Shvata da će teško sakriti svoje misli od sopstvene žene i najboljeg prijatelja te provodi veče pokušavajući da ne bude otkriven.

 

 

Termin projekcija svaki dan od: 21:00 sati

NIZ MRAČNI HODNIK (DOWN A DARK HALL)

Autorica serijala Sumrak‘, Stephenie Meyer, producentica je ovog fantastičnog horora, nastalog prema istoimenoj noveli Loise Duncan. Riječ je o gotičkoj priči o 14-godišnjoj djevojčici Kit Gordy koja s prijateljima pokušava spoznati tajne uklete škole. Škola se nalazi daleko izvan zemlje, a kada je Kit tamo došla, osjetila je neko zlo. Kako vrijeme prolazi, Kit se suočava s natprirodnim pojavama u instituciji i tamnim silama svoje ravnateljice.

 

 

Termini projekcija svaki dan od: 17:00 i 20:15 sati

Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video? Pošaljite na Viber 060 3315503 ili na mail urednik@akta.ba ili putem Facebooka i podijeliti ćemo je sa hiljadama naših čitatelja.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala Akta.ba.

Pauza