Dvoboj nogometnih divova večeras na Novoj BH

07.04.2021. 13:55 / Izvor: Akta.ba
Dvoboj nogometnih divova večeras na Novoj BH

Večeras na Novoj BH uživamo u direktnom prijenosu prvog duela četvrtfinala Lige prvaka između Bayerna i PSG-a.

Večeras na Novoj BH uživamo u direktnom prijenosu prvog duela četvrtfinala Lige prvaka između Bayerna i PSG-a. Bit će to repriza prošlosezonskog finala u kojem je Bayern bio uspješniji i sigurno je da se u redovima francuskog prvaka nadaju da se mogu revanširati Bavarcima za taj poraz. 

Bayern će u ovom susretu biti bez prvog napadača Roberta Lewandowskog koji ima problema s koljenom, a u rosteru nema ni Marca Roce koji je također povrijeđen. Utakmicu će propustiti i krilni igrač evropskog prvaka Serge Gnabry koji je pozitivan na koronavirus.

Kada je u pitanju pariska momčad, zbog pozitivnog testa na koronavirus u sastavu nema Alessandra Florenzija te Marca Verrattija. Maurizio Pocchetino neće moći računati ni na Maura Icardija te bekove Juana Bernata, Laywina Kurzawu te veznjaka Leandra Paredesa.

Prvi susret između Bayerna i PSG-a ne propustite večeras na Novoj BH u 21.00 sat. Prijenosu susreta sa Allianz Arene prethodit će uvodna emisija Lige prvaka, u kojoj donosimo detaljnu analizu utakmice i timova.

 

*Pri preuzimanju teksta s portala Akta.ba potrebno je navesti izvor i linkovati tekst.

Dojavi vijest na viber +387 60 3315503 ili na mail urednik@akta.ba.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala Akta.ba.

Pauza