Džejla Glavović – Očuz snimila naslovnicu za Visit B&H

06.12.2019. 10:32 / Izvor: Akta.ba
Džejla Glavović – Očuz snimila naslovnicu za Visit B&H

Mjesto kao stvoreno za šetnju, uživanje u blještavilu i zimskoj idili, te fotografisanje i stvaranje nezaboravnih prazničnih uspomena...

 

Coca-Cola Sarajevo Holiday Market, koji je u sarajevskom parku Hastahana postavljen sve do 13. januara 2020. godine, nudi pregršt magičnih detalja, idealnih za kreiranje nezaboravnih prazničnih fotografija.

Upravo zbog toga je redakcija turističko - poslovnog magazina Visit B&H odlučila naslovnicu svog novogodišnjeg izdanja snimiti upravo na Coca-Cola Sarajevo Holiday Marketu, u prekrasno dekorisanoj Coca-Cola kućici Djeda mraza.

Na prazničnoj naslovnici magazina Visit B&H, koju je snimio poznati bh. fotograf Velija Hasanbegović, naći će se najuspješnija bh. manekenka Džejla Glavović - Očuz, koja je bila oduševljena magičnim detaljima Coca-Cola Sarajevo Holiday Marketa.

- Prije nego što je Sarajevo dobilo ovaj prekrasni ambijent, gdje možemo provoditi slobodno vrijeme i uživati u prazničnoj atmosferi, u decembru sam obično posjećivala slična mjesta po svijetu, kako bih osjetila taj novogodišnji šarm. Drago mi je da posljednjih godina i mi u Sarajevu imamo svoj bajkoviti, praznični prostor – kazala je Džejla.

Kućica Djeda mraza u parku Hastahana nalazi se u sklopu Coca-Cola sela Djeda mraza, mini tematskog parka posvećenog Djeda mrazu i prazničnoj čaroliji.

Taj dio Coca-Cola Sarajevo Holiday Marketa posebno je okićen i osvijetljen, u njemu se nalazi nekoliko 3D svijetlećih figura, a čitav prostor oivičen je svijetlećim Coca-Cola staklenkama, pa uvečer zaista izgleda bajkovito.

U Coca-Cola kućici Djeda mraza posjetitelje svakog dana dočekuje Djeda mraz i njegov pomagać – elf, a sa njima u društvu je i fotograf, spreman da ovjekovječi druženje mališana i njihovih roditelja sa Djeda mrazom.

Coca-Cola kućica Djeda mraza je radnim danima otvorena od 12:00 do 13:40, od 14:10 do 17:30 i od 18:00 do 21:00, a vikendom od 11:00 do 13:40, od 14:10 do 17:30 i od 18:00 do 21:00.

Fotografije načinjene u Coca-Cola kućici Djeda mraza preuzimaju se u Coca-Cola suvenirnici, koja radnim danima radi 12:00 do 21:00, subotom od 10:00 do 21:00, a nedjeljom od 11:00 do 21:00.

Pored Coca-Cola kućice Djeda mraza i Coca-Cola suvenirnice u Coca-Cola selu Djeda mraza nalazi se i Slatka kuća, gdje se mogu kupiti lizala i ukusni gingerbread kolačići.

U Coca-Cola selu djeda mraza nalazi se i velika Coca-Cola boca, ogromna Coca-Cola ukrasna kugla, džinovska lizala, pa je ovaj dio Coca-Cola Sarajevo Holiday Marketa kao stvoren za šetnju, uživanje u blještavilu i zimskoj idili, te fotografisanje i stvaranje nezaboravnih prazničnih uspomena.

*Pri preuzimanju teksta s portala Akta.ba potrebno je navesti izvor i linkovati tekst.

Dojavi vijest na viber +387 60 3315503 ili na mail urednik@akta.ba.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala Akta.ba.

Pauza