Fast & Furious: Hobbs i Shaw na programu Multiplexa "Ekran" Zenica

31.07.2019. 10:27 / Izvor: Akta.ba
Fast & Furious: Hobbs i Shaw na programu Multiplexa 'Ekran' Zenica

U prvoj sedmici avgusta filmsku publiku očekuje još jedna paklena vožnja kroz novi projekat.

U prvoj sedmici avgusta filmsku publiku očekuje još jedna paklena vožnja kroz novi projekat u kom Dwayne Johnson i Jason Statham repriziraju svoje uloge Luk Hobbsa i Deckarda Shawa u filmu PAKLENE ULICE – HOBBS & SHAW.

Sve otkad su se predstavnik zakona, krupni Hobbs (Dwayne Johnson), odani agent tajne američke diplomatske službe i odmetnik koji ima probleme sa zakonom Shaw (Jason Statham), bivši operativac elitnih jedinica britanske vojske, prvi put upoznali u filmu PAKLENE ULICE 7, 2015. godine, njih dvojica ne prestaju da razmjenjuju uvrede i teške udarce u pokušajima da savladaju jedan drugoga.

Ali u trenutku kada se unapređeni, cyber-genetski anarhista Brikston (Idris Elba), dokopa tajne biološke prijetnje koja može da zbriše čovječanstvo zauvijek i angažuje briljantnog, neustrašivog i nestašnog MI6 agenta (Vanessa Kirby), koja je zapravo sestra Dekarda Shawa, dva zakleta neprijatelja Hobbs i Shaw moraće da se udruže kako bi savladali jedinog čovjeka koji je možda opasniji od njih dvojice.

Ovaj akcijski triler publika će od 01. avgusta gledati u četiri termina dnevno i to od 18:00; 19:00; 20:30 i 21:30 h. 

Filmski raspored i termine igranja moguće je preuzeti na: http://bit.ly/2YfwoFJ, a sve informacije kao i rezervacije ulaznica moguće je izvršiti na broj telefona: 032 407 518, svakim radnim danom poslije 17h, a vikendom tokom cijeloga dana.

*Pri preuzimanju teksta s portala Akta.ba potrebno je navesti izvor i linkovati tekst.

Dojavi vijest na viber +387 60 3315503 ili na mail urednik@akta.ba.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala Akta.ba.

Pauza