Pauza

Firma Grizelj uputila čestituku povodom Svjetskog dana zaštite okoliša

05.06.2014. 16:01 / Izvor: eKapija.ba

Firma GRIZELJ Sarajevo upućuje iskrenu čestitku svim stanovnicima Bosne i Hercegovine povodom Svjetskog dana zaštite okoliša, koji se danas diljem svijeta obilježava na godišnjicu održavanja Konferencije Ujedinjenih naroda u Stockholmu (1972.) posvećene okolišu, na kojoj je usvojen Program zaštite okoliša Ujedinjenih naroda (UNEP).

"Koristimo prigodu i da apelujemo na individualni ali i kolektivni angažman za humaniji, veći, korektniji, efektniji, bolji i sigurniji odnos prema Okolišu, ali i Prirodi jer sve ono što stvaramo, radimo i gradimo, treba da činimo za svoju dobrobit, ali to nikako ne smije narušiti Prirodi i Okolišu, jer ih moramo čuvati za buduće generacije, od kojih smo to ustvari i posudili", kažu iz GRIZELJ-a.

Firma GRIZELJ nastavlja sa svojim EKO programom punim kapacitetom na temu „Tretman/obrada otpada bez deponija/odlagališta“, pritom poštujući sve kodekse i norme  kojima se nudi humaniji, efektniji i korektniji odnos prema Prirodi i Okolišu.

Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video? Pošaljite na Viber 060 3315503 ili na mail urednik@akta.ba ili putem Facebooka i podijeliti ćemo je sa hiljadama naših čitatelja.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala Akta.ba.

Pauza