FK Sarajevo i Akta.ba uspostavili saradnju

24.04.2019. 11:43 / Izvor: Akta.ba
FK Sarajevo i Akta.ba uspostavili saradnju

Poslovni portal Akta.ba i FK Sarajevo uspostavili su partnersku saradnju, te će od sada sve relevantne vijesti vezane za FK Sarajevo biti dostupne na ovom portalu.

Poslovni portal Akta.ba i FK Sarajevo uspostavili su partnersku saradnju, te će od sada sve relevantne vijesti vezane za FK Sarajevo biti dostupne portalu.

Portal Akta.ba je koncipiran kao B2B (business to business) što predstavlja vrstu elektroničkog poslovanja koje je okrenuto razmjeni roba, servisa i usluga između organizacija i kompanija na tržištu. 

"Portal Akta.ba je zasigurno vodeći poslovni portal u regionu, te nam je izuzetna čast i zadovoljstvo što smo uspostavili saradnju. O njihovoj kvaliteti i uspješnosti govore i mnogobrojne nagrade i priznanja koja su dobili. Ovim ugovorom sve poslovne promjene i projekti unutar kolektiva FK Sarajevo bit će dostupni na portalu Akta.ba.", poručila je Anela Potura, rukovodioc odjela za marketing FK Sarajevo.

Također, poslovni portal Akta.ba posjeduje najveći Registar kompanija i institucija sa preko 300.000 pravnih subjekata koji nudi i informacije o finansijskim pokazateljima za kompanije iz BiH.

Više informacija o portalu Akta.ba možete pronaći na Web stranici: www.akta.ba

*Pri preuzimanju teksta s portala Akta.ba potrebno je navesti izvor i linkovati tekst.

Dojavi vijest na viber +387 60 3315503 ili na mail urednik@akta.ba.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala Akta.ba.

Pauza