Pauza / TURIZAM I GASTRO

Gazdina rakija - Idealan i originalan poklon!

Još od 19.vjeka bogate i luksuzne evropske trpeze dokazivale su svoj prestiž rakijama ovdašnjih gazda.

16.01.2017. 08:50 / Izvor: Akta.ba

U vrijeme praznika, sve nas muči ista misao - Šta pokloniti najdražima?!

Naš savjet je, naravno, Gazdina rakija - Idealan i originalan poklon!

Njegovati tradiciju i unapređivati njene vrijednosti za Prijedorčanku predstavlja izuzetnu čast, ali i obavezu. S ponosom Vam predstavljaju, do sada nedosegnut vrh kvaliteta - posebnu liniju voćnih rakija. Po prvi put, istinski velikani životnog stila moći će uživati u do sada neotkrivenim doživljajima moći prirode kroz uzbudljive arome i ukuse plodova, uzgajane drevnim metodama naših predaka na jedinstvenom podneblju Potkozarja. Još od 19.vjeka bogate i luksuzne evropske trpeze dokazivale su svoj prestiž rakijama ovdašnjih gazda.

Tajna receptura i savremena tehnologija omogućili su Prijedorčanki da proizvede rakije u kojima će znalci i avanturisti uživati, ali ih i poklanjati drugima da bi se razlikovali od drugih. Svaka od njih ima svoj karakter, svoju namjenu i priliku. Duh gospodske prefinjenosti i dokaz posebnosti skriven je u svima nama. Priroda nam je podarila otmenost i zato ćemo je sa prirodom lakše pronaći u sebi.

Gazdina rakija - prirodan izbor: Viljamovka, Dunjevača, Kajsijevača, Šljivovica, Malina, Klekovača, Zova i Drenja.

Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video? Pošaljite na Viber 060 3315503 ili na mail urednik@akta.ba ili putem Facebooka i podijeliti ćemo je sa hiljadama naših čitatelja.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala Akta.ba.

Pauza