Golf turnir i promocija autohtonih hercegovačkih vina u subotu u Posušju

20.10.2021. 09:15 / Izvor: Akta.ba
Golf Posušje

Trinaesti tradicionalni turnir u golfu pod nazivom "Vinski turnir" odigrat će se u subotu, 23. listopada, na golf terenu Topala u Posušju.

 Trinaesti tradicionalni turnir u golfu pod nazivom "Vinski turnir" odigrat će se u subotu, 23. listopada, na golf terenu Topala u Posušju.

Organizatori najavljuju dolazak oko 60 golfera iz BiH, Hrvatske, Crne Gore, Slovenije, Švedske, Amerike i Velike Britanije, a sam turnir osmišljen je kako bi se promovirao golf i teren Topala kao golferska destinacija, te da se pri tome promoviraju i vina koja su autohtona u Hercegovini

"Turnir s izuzetno pozitivnom energijom pun solidarnosti i razumijevanja, golf turnir na kojem svi sudionici igraju opušteno, možda i zbog vina, ali i s pobjedničkom ambicijom, jer uz pehar glavna nagrada je pršut. Pokazalo se da su golf i vino savršeni spoj za njihovu promociju, ali i promociju općine Posušje i hercegovačke regije, stoga se golferi, ali i vinari rado odazivaju na ovaj turnir", navode organizatori.

Ovogodišnji pratitelj turnira bit će Vinarija Čitluk, a moći će se kušati vina i Vinarije Keža, Vinarije Zadro i Vinarija podrumi Andrija, priopćili su iz Golf kluba Posušje.

*Pri preuzimanju teksta s portala Akta.ba potrebno je navesti izvor i linkovati tekst.

Dojavi vijest na viber +387 60 3315503 ili na mail urednik@akta.ba.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala Akta.ba.

Pauza