Golfska struja zahvatila BiH

19.11.2014. 08:09 / Izvor: eKapija.ba
Golfska struja zahvatila BiH

Golfska struja zahvati će sve prodajne objekte Tropik grupacije, a najsrećnijima će donijeti 7 nagrada Golf 7 diesel u 7 izvlačenja.

Počela je velika nagradna igra Tropik grupacije u maloprodajnim objektima Tropic i MojMarket na području cijele BiH. “Golfska struja” zahvati će sve prodajne objekte ovog trgovačkog lanca, a najsrećnijima će donijeti 7 nagrada Golf 7 diesel u 7 izvlačenja.

Pravo na učešće u nagradnoj igri imaju svi državljani BiH, koji ispune račun od 20 KM ili veći iz kupovine obavljene u nekom od objekata Tropic ili MojMarket te ga ubace u za to predviđenu i označenu kutiju. Nagradna igra traje od 15.novembra 2014. - 31.januara 2015.

Svi ispravni računi ubačeni u kutije u tom periodu učestvuju u svih sedam izvlačenja, a broj ubačenih računa nije ograničen.

Izvlačenje prve nagrade Golf diesel 7 je već 21.decembra, a preostalih šest nagrada Golf diesel 7 izvlače se svake naredne sedmice po jedan, posljednji sedmi Golf 7 izvlači se 1.februara 2015, najavili su iz uprave Tropik grupacije.

Izvlačenje je javno i prenosi se putem TV programa , obavlja se metodom slučajnog uzorka, a imena srećnih dobitnika biće objavljena u medijima u roku od dva dana nakon svakog pojedinačnog izvlačenja te na www.tropic.ba i www.mojmarket.ba.

Ukratko o kompaniji:

Tropic grupacija iz Banja Luke ranije ove godine preuzela je cjelokupan udio u vlasništvu Delhaize BiH, tako su već postojećem lancu MojMarket pridruženi maloprodajni objekti koji su nekada poslovali u okviru belgijske kompanije. Ovaj domaći trgovački lanac ima više od hiljadu zaposlenih, i treći je po veličini maloprodajni lanac u BiH, a najveći u Republici Srpskoj.

 

PREUZMI DOKUMENTE:
Pravila-nagradne-igre-FBIH.pdf
Pravila-nagradne-igre-RS-.pdf

*Pri preuzimanju teksta s portala Akta.ba potrebno je navesti izvor i linkovati tekst.

Dojavi vijest na viber +387 60 3315503 ili na mail urednik@akta.ba.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala Akta.ba.

Pauza