Google Play: Stižu aplikacije za kockanje

30.01.2021. 11:08 / Izvor: seebiz.eu
Google Play: Stižu aplikacije za kockanje

Aplikacije moraju biti besplatne za preuzimanje i ne smiju koristiti Google Playev sustav plaćanja unutar aplikacija.

Google je odlučio promijeniti svoja pravila za Play trgovinu aplikacija, pa će od 1. ožujka ove godine korisnici Android uređaja u 15 država među kojima zasad još nije Hrvatska, moći preuzimati i koristiti aplikacije za kockanje s pravim novcem.

Promjena politike u Google Playu ujedno će omogućiti i oglašavanje takvih aplikacija među kojima se nalaze aplikacije za online Casino, Lutrije, Sportsko klađenje i Fantasy sportove.

Rekli bismo da ovo nije ništa posebno, jer mnoge kockarnice, lutrije i kladionice već duže vrijeme imaju vlastite aplikacije na svojim web stranicama, no jedina je razlika što će se one sada moći naći u Play trgovini, gdje do sada nisu bile dopuštene.

Google je za developere takvih aplikacija postavio stroge uvjete i smjernice kojih se moraju držati te moraju imati nacionalne licence za pružanje kockarskih usluga ili usluga igara na sreću u pojedinim državama.

Pored toga aplikacije moraju biti besplatne za preuzimanje i ne smiju koristiti Google Playev sustav plaćanja unutar aplikacija.

 

*Pri preuzimanju teksta s portala Akta.ba potrebno je navesti izvor i linkovati tekst.

Dojavi vijest na viber +387 60 3315503 ili na mail urednik@akta.ba.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala Akta.ba.

Pauza