Goran Karan predstavio spot koji je snimao u Visokom

24.06.2020. 09:43 / Izvor: Akta.ba
Goran Karan predstavio spot koji je snimao u Visokom

Pjesma je nastala odmah nakon njegovog prvog nastupa, kada je imao čast koncertom otvoriti Park Ravne.

Nakon što je početkom juna boravio u Visokom, gdje su snimani određeni kadrovi za novi spot, poznati hrvatski kantautor Goran Karan predstavio je danas spot i singl “Dugo nisam bio mlad”.

Spot za pjesmu sniman je u parku „Ravne 2“.

“Ovo mjesto ovdje je lijek, a nije ni lijek koliko je preventiva, ti dođeš ovdje, nakupiš se negativnih jona i eto te, dobar si doma, da smo došli ovamo da nam svima bude bolje i da napravimo emocionalnu terapiju i kiropraktiku sa tom pjesmom. Ljude je potrebno malo potaknuti da dođu ovamo, a ovo mjesto će ostati ostavština ljubavi. Što se tiče same premijere spota, ali i nastupa, ne mogu garantovati kad će biti, mi smo ove godine sve to trebali napraviti, u ovom slučaju je malo odgođeno, ali mislim da smo napravili jednu divnu priču koje će se ove godine i dogoditi”, kazao je Goran.

Pjesma je nastala odmah nakon njegovog prvog nastupa, kada je imao čast koncertom otvoriti Park Ravne. Prvobitna pjesma je na engleskom jeziku i nazvana je “My legacy is love”, ali je na kraju shvatio da stihove naviše osjećaš kada su na “tvom” jeziku.

Muziku i tekst za pjesmu Goran je pisao sam, a pjesmu imate priliku poslušati u nastavku.

 

*Pri preuzimanju teksta s portala Akta.ba potrebno je navesti izvor i linkovati tekst.

Dojavi vijest na viber +387 60 3315503 ili na mail urednik@akta.ba.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala Akta.ba.

Pauza