Grad Zenica nastavlja podršku rukovodstvu KŽK Čelik

26.03.2019. 15:22 / Izvor: Akta.ba
Grad Zenica nastavlja podršku rukovodstvu KŽK Čelik

Rukovodstvo Košarkaškog ženskog kluba Čelik na čelu s predsjednicom Upravnog odbora Senaidom Tabić, danas su razgovarali s gradonačelnikom Zenice, Fuadom Kasumovićem.

Rukovodstvo Košarkaškog ženskog kluba Čelik na čelu s predsjednicom Upravnog odbora Senaidom Tabić i članicom Eminom Tufekčić posjetilo je Gradsku upravu Zenice gdje su razgovarali s gradonačelnikom Fuadom Kasumovićem. 

Predsjednica Upravnog odbora KŽK Čelik upoznala je gradonačelnika Kasumovića, između ostalog o promjenama u rukovodstvu, aktivnostima i planovima kluba. 

Zahvalila se na dosadašnjoj značajnoj podršci Gradske uprave ovom košarkaškom klubu i naglasila da će klub nastaviti raditi na promociji mladih košarkašica i stvaranju stabilnog premijerligaša.  

"Kao što sam više puta isticao želim da sistemski rješavamo probleme u ovom gradu, a to se odnosi i na sport. O raspodjeli sredstava namijenjenih za sport odlučuje Komisija za sport.", istakao je gradonačelnik Zenice Fuad Kasumović. 

Na sastanku je razgovarano o daljoj podršci i uslovima za opstanak kluba u Premijer ligi BiH za košarkašice. 

Gradonačelnik Kasumović izrazio je spremnost Gradske uprave da učestvuje i podrži aktivnosti kluba koje se odnose na stabilizaciju finansijskog stanja i opstanak kluba u društvu najboljih bh klubova.

*Pri preuzimanju teksta s portala Akta.ba potrebno je navesti izvor i linkovati tekst.

Dojavi vijest na viber +387 60 3315503 ili na mail urednik@akta.ba.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala Akta.ba.

Pauza