Grandsport realizovao projekat opremanja Trening Centra u Zenici

07.09.2013. 09:36 / Izvor: eKapija.ba

Grandsport d.o.o. Široki Brijeg uspješno je završio projekat opremanja Trening Centra reprezentacije BiH Zenici, tačnije, sjedalica sa naslonom i rukohvatom vrhunska kvaliteta.

Grandsport d.o.o. Široki Brijeg uspješno je završio projekat opremanja Trening Centra reprezentacije BiH Zenici, tačnije, isporuke sjedalica sa naslonom i rukohvatom vrhunska kvaliteta.

Kako nam je rečeno iz ove firme, stolice su bile instalirane pred otvaranje Trening Centra u nazočnosti predsjednika UEFA Michel Platini i drugih visokih zvaničnika UEFA.

Također, u okviru istog projekta Trening centar je opremljen sportskom opremom za nogomet kao i kompletnom opremom za svlačionice.

Ukupna vrijednost radova iznosila je oko 90.000 KM.

Podsjetimo, Trening centar Nogometnog/Fudbalskog saveza Bosne i Hercegovine zvanično je otvoren 02. septembra i jedan je od modernijih centara ove vrste u ovom dijelu Evrope.

Moderni trening centar uz ostalo posjeduje dva fudbalska terena dimenzija 105 sa 68 metara. Jedan teren je sa prirodnom, a drugi sa umjetnom travom. Ispod modernih tribina je šest svlačionica, fitness sala, kuhinja, prostorija za konferencije i ostalo, kao i 24 moderno uređene dvokrevetne sobe za smještaj fudbalskih reprezentacija BiH.

*Pri preuzimanju teksta s portala Akta.ba potrebno je navesti izvor i linkovati tekst.

Dojavi vijest na viber +387 60 3315503 ili na mail urednik@akta.ba.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala Akta.ba.

Pauza