Grickaj Chips Way & Flipko i osvoji jednu od vrijednih nagrada

28.11.2017. 13:35 / Izvor: Akta.ba

Kupite proizvode Chips i/ili Flipko u trgovinama trgovačkog lanca Amko komerc d.o.o. i osvojite vrijedne nagrade.

Kupite proizvode Chips i/ili Flipko u trgovinama trgovačkog lanca Amko komerc d.o.o. u vrijednosti od najmanje 2 KM i osvojite vrijedne nagrade.

Nagradna Igra traje od 1.11.2017. do 31.12.2017.

Kako Sudjelovati

Za sudjelovanje u Nagradnoj patrebno je u trgovinama Partnera (Trgovine trgavačkog lanca Amko Komerc do.o. uključujući i sve trgovine trgovačkih lanaca TD Marketi d.d. i Dobrinja d.d.) kupiti proizvode Chips Way i/ili Flipko u vrijednosti od najmanje 2 KM. Na poleđini računa upisati osobne podatke (ime i prezime, adresa stanovanja, telefonski broj, e-mail adresa) i ubaciti u kutiju predviđenu za Nagradnu Igru.

Broj učešća u nagradnoj igri nije ograničen. Broj osvojenih nagrada je ograničen, tj. jedan dobitnik ima pravo na jednu nagradu. Ukoliko bude izvučen za više nagrada, osvaja onu koja je prva izvučena. U obzir će se uzimati samo valjani računi s potpunim i valjanirn podacima.

U Nagradnoj Igri pravo sudjelavanja imaju svi građani Bosne i Hercegovine s prebivalištem u Bosni i Hercegovini, osim djelatnika Organizatora i Partnera te njihovih najbližih srodnika.

Nagradno izvlačenje će biti upriličeno 13.1.2018. godine u hipermarketu Mojmilo (TD Marketi), Olimpijska 52 71000 Sarajevo, s početkom u 12:00 sati.

Izvlačenje dobitnika bit će obavljeno meto-dom slučajnog odabira, a nadgledati će ga troČlani žiri: jedan predstavnik Organizatora i dva predstavnika Partnera.

*Pri preuzimanju teksta s portala Akta.ba potrebno je navesti izvor i linkovati tekst.

Dojavi vijest na viber +387 60 3315503 ili na mail urednik@akta.ba.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala Akta.ba.

Pauza