Hajrović, Mancini i Drogba u specijalnom izdanju "Interview 20"

04.03.2014. 13:44 / Izvor: Fena
Hajrović, Mancini i Drogba u specijalnom izdanju 'Interview 20'

Novo izdanje emisije ''Interview 20'' snimljeno je u Istanbulu, a gost emisije bio je bh. reprezentativac i fudbaler turskog prvoligaša Galatasaraya Izet Hajrović.

Novo izdanje emisije ''Interview 20'' snimljeno je u Istanbulu, a gost emisije bio je bh. reprezentativac i fudbaler turskog prvoligaša Galatasaraya Izet Hajrović.

Specijalno sportsko izdanje emisije predstavlja Hajrovića kroz otvoren razgovor o njegovom djetinjstvu, početku treniranja, životu u Švicarskoj i odluci da zaigra za BiH.

Izet Hajrović u emisiji otkriva i da je njegova odluka da igra za reprezentaciju BiH odluka iz njegovog srca, te prognozira da bismo u Brazilu mogli izboriti dobar plasman.

Ekskluzivno za ''Interview 20'' govorio je i jedan od najuspješnijih trenera današnjice Roberto Mancini a urednica Sanela Prašović Gadžo snimila je i razgovor s fudbalskom zvijezdom Didierom Drogbom.

Gledatelji emisije će saznati i šta Roberto Mancini misli o špekulacijama da će Edin Džeko ovog ljeta preći u Galatasaray, a svoj komentar o toj temi dao je i Izet Hajrović.

Specijalno sportsko izdanje emisije ''Interview 20'' produkcijske kuće "TIM System", koja zajedno sa koproducentom kompanijom "BH Telecom" za BHT 1 realizuje ovaj tv serijal, bit će emitovano 12.marta u 20.05 sati na BHT 1.

*Pri preuzimanju teksta s portala Akta.ba potrebno je navesti izvor i linkovati tekst.

Dojavi vijest na viber +387 60 3315503 ili na mail urednik@akta.ba.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala Akta.ba.

Pauza