Herbal spa ponovo otvara vrata u Hotelu Han na Bjelašnici

Pauza / ŽIVOT I ZDRAVLJE

Herbal spa ponovo otvara vrata u Hotelu Han na Bjelašnici

06.12.2019. 10:23 / Izvor: Akta.ba

Herbal spa na Bjelašnici ponovo otvara svoja vrata u periodu od 14.12. do 16.02.2020. godine, potvrđeno je.

"Povodom sezonske saradnje kompanije Herbal Spa sa hotelom Han na Bjelašnici svi posjetitelji planine moći će koristiti naše tretmane svakim danom u periodu od 14:00 do 21:00h", navode iz Herbal Spa.

Uživanje u planinskom zraku i snježnoj idili uz ugodni spa ambijent će biti idealna prilika za sve ljubitelje zimskog perioda da osjete čari masaže toplim vulkanskim kamenjem, masaže vatrom, đumbir masaže, te mnogih drugih masažnih tretmana iz Herbal Spa primamljive ponude.

Inače, protekla sezona u Hotelu Han donijela je veliku posjećenost klijenata i zainteresovanost za sve vrste usluga od kojih su se najviše izdvojile relax masaža, parcijalna masaža i reflexologija stopala.

"Mi smo stabila firma koja iz godine u godinu radi na održavanju kvalitete rada pa samim tim naši uposlenici redovno obavljaju dodatne edukacije kako bi usavršili svoj rad. Nadamo se da će i ove sezone svi posjetitelji uživati u kvalitetnim uslugama koje pruža naše stručno osoblje, te da će svoju oazu mira pronaći upravo kod nas", kazala je za portal Akta.ba Lejla Suljić, marketing menadžer Herbal Spa.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala Akta.ba.

Ostale vijesti iz rubrike

Pauza