Hotel Blanca idealna destinacijama za održavanje poslovnih dešavanja

06.04.2018. 13:51 / Izvor: Akta.ba

Pored sastanaka i kongresa, hotel Blanca kompanijama i tvrtkama nudi odlične pakete za zajedničko opuštanje u obliku teambuildinga.

Hotel Resort & Spa Blanca – Vlašić je sve češće odabirano odredište posjetitelja iz cijelog svijeta, posebice poslovnih ljudi koji tragaju za novim destinacijama za održavanje svojih konferencija, kongresa, sastanaka, work-shopova, sportskih događanja, konvencija ili susreta. Na temelju višegodišnjeg uspješno stvaranog imidža, tradicije i gostoprimstva, ovaj hotel postao je poznato odredište kongresnog turizma.

Vrhunsku kvalitetu vašeg poslovnog događaja garantuje najmodernija tehnička oprema kao što su fiksni i prenosivi projektor i platno, laptopi, vrhunsko ozvučenje i mikrofoni. Naravno, hotel Blanca ima i posebnu prostoriju koja se u vrijeme većih kongresa može koristiti kao press-centar.

Pored sastanaka i kongresa, hotel Blanca Resort&Spa kompanijama i tvrtkama nudi odlične pakete za zajedničko opuštanje u obliku teambuildinga. Okruženje hotela, više od sto kilometara šumskih puteva, rijeka Ugar i brojni potoci, nebrojene livade i pašnjaci idealno su okruženje za zajedničko druženje vaših zaposlenika.

 Netaknuta priroda, domaći specijaliteti, impresivna vinska karta, vrhunski smještaj i odlični Spa&Wellness program garancija su odličnog provoda. Vaši zaposlenici iz hotela Blanca otići će sretniji, zadovoljniji i opušteniji, to vam garantujemo.

*Pri preuzimanju teksta s portala Akta.ba potrebno je navesti izvor i linkovati tekst.

Dojavi vijest na viber +387 60 3315503 ili na mail urednik@akta.ba.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala Akta.ba.

Pauza