Hotel Transilvanija​​ 3 u Multiplexu Ekran Zenica

01.08.2018. 10:06 / Izvor: Akta.ba
Hotel Transilvanija​​ 3 u Multiplexu Ekran Zenica

U trećem nastavku ovog animiranog hita Mavis iznenadi Drakulu obiteljskim putovanjem na luksuznom kruzeru kako bi se odmorio od vođenja hotela.

Prva sedmica avgusta u Multiplexu Ekran od 02.08. donosi hit animiranu komediju za sve generacije u 3D sinhronizovanom i 2D titlanom formatu “Hotel Transilvanija​​ 3”.

HOTEL TRANSILVANIJA 3

U trećem nastavku ovog animiranog hita Mavis iznenadi Drakulu obiteljskim putovanjem na luksuznom kruzeru kako bi se odmorio od vođenja hotela. Kako je upravo Drakula taj koji osigurava da drugima ugodno prođu njihovi praznici, sada je vrijeme za njegov odmor oko kojeg će netko drugi voditi brigu. Luksuznom krstarenju ne može odoljeti ni ostatak Drakulinog čopora te se i oni pridružuju putovanju. Čudovišta se na kruzeru fantastično zabavljaju uživajući u svim sadržajima koji im kruzer nudi, od različitih sportskih aktivnosti do fenomenalne i preukusne hrane do egzotičnih ekskurzija. No ono što im u jednom trenutku ipak prekine zabavu je jedna neočekivana ljubav. Naime, čim napuste luku razvija se romansa između Drakule i misteriozne brodske kapetanice Ericke. Sada je red na Mavis da glumi zaštitnički nastrojenog roditelja i pokuša razdvojiti svog oca i Ericku. No nitko zapravo ne zna da je Ericka zapravo potomak Abrahama Van Helsinga, drevnog neprijatelja Drakule i svih ostalih čudovišta.

Termin 2D projekcija svaki dan od: 19:30 sati.

Termin 3D projekcija svaki dan od: 18:00 sati.

Dodatni termini 3D projekcije subotom i nedjeljom od: 12:00, 14:00, 16:00 i 18:00 sati.
 

*Pri preuzimanju teksta s portala Akta.ba potrebno je navesti izvor i linkovati tekst.

Dojavi vijest na viber +387 60 3315503 ili na mail urednik@akta.ba.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala Akta.ba.

Pauza