Husqvarna bacači snijega

23.01.2017. 09:26 / Izvor: Akta.ba
Husqvarna bacači snijega
OTVORI GALERIJU

Klizavi i ledeni uslovi? Husqvarna bacači snijega su opremljeni sa gumama sa prekomjernim gazećim slojem, da svuda ima dobro prijanjanje.

 

Zahvaljujući dvofaznom auger/pokretačkom sistemu, funkcijom električnog starta, promjenjivim brojem obrtaja motora i teškog gazećeg sloja na gumama, vi ste uvijek spremni za najteže zimske izazove - uprkos tome kakve su zimski uslovi ima vašoj zemlji.

Radi dobro na tvrdo-stegnutim masama

Nemojte se brinuti iako ne dođete odmah na posao. Dvofazni sistem radi dobro čak kada je čvrsto utaban snijeg, bušenjem dole prije nego uđe u kućište i onda se ispražnjava kroz impeler. Korištenjem promjenjive brzine tla, vi ćete zadržati svoj kapacitet rada skladnim.

Jednostvan za menevrisanje u svim vremenskim prilikama

Klizavi i ledeni uslovi? Husqvarna bacači snijega su opremljeni sa gumama sa prekomjernim gazećim slojem, da svuda ima dobro prijanjanje. Poluge i komtrole su postavljene tako da ih možete lako dosegnuti. Grijane ručke, zajedno sa električnim starterom, vašu će mašinu učiniti udobnom za rad čak i ako su klimatski uslovi oštri.

Pametan start u hladnom podneblju

Niske temperature mogu biti često teške za vaše baterije. Zahvaljujući našem sistemu startovanja, vi ne morate da se brinete zbog toga. Uključivanjem  vašeg Husqvarna bacača snijega na utičnicu, vi možete jednostavno da pokrenete motor pritiskom na dugme.

Thor d.o.o. Doboj zastupnik švedske kompanije Husqvarna za tržište BiH.

*Pri preuzimanju teksta s portala Akta.ba potrebno je navesti izvor i linkovati tekst.

Dojavi vijest na viber +387 60 3315503 ili na mail urednik@akta.ba.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala Akta.ba.

Pauza