Husqvarna trimeri za travu

21.04.2017. 12:59 / Izvor: Akta.ba

Želite savršenstvo u vrtu? Koristite dobar trimer za travu da dovedete vaše travnjake u formu.

Odlični rezultati sa Husqvarna trimerima za travu

Želite savršenstvo u vrtu? Koristite dobar trimer za travu da dovedete vaše travnjake u formu. Svestranim trimerima visokih performansi iz Husqvarne završit ćete posao na ugodan način.

Husqvarna vam nudi pouzdan trimer sa snagom i mnoštvom načina za korištenje. Svi su jednostavni i fleksibilni za upotrebu zahvaljujući maloj težini i pametnim funkcijama. I ne morate da brinete o uznemiravanju komšija. Husqvarna trimeri za travu su dizajnirani da proizvode što je moguće manje buke – a što je idealno ako živite u stambenim zonama.

Započnite savršenstvo sa Smart Start® funkcijom

Iz razloga što su Husqvarna motori i starteri na benzinskim trimerima opremljeni Smart Start® funkcijom, možete da startujete vaš trimer brzo i uz minimum napora.

Husqvarna trimeri za travu su opremljeni stop prekidačom sa automatskim povratom. Što znači kada ugasite uređaj, stop prekidač se automatski vraća u start poziciju za lakše ponovno pokretanje. Na ovaj način vaš trimer će biti spreman za rad, kada i vi.

Kada je tišina bitna

Kada je tišina važan aspekt za vaš rad, onda su baterijski trimeri pravi izbor. Husqvarna tihi, lagani, uravnoteženi, jednostavni za korištenje i baterijski napajani trimeri za travu će završiti većinu zahtjevnih poslova. Imaju odličnu ergonomiju, balans i visoke performanse.

Opremljeni su Li-ion baterijama, koje isporučuju neprevaziđenu, dugotrajnu energiju i dostupni su u nekoliko kapaciteta. A sa Husqvarna efikasnim punjačima potrebno vam je samo 35 minuta kako bi ponovo imali punu snagu. Sa dvije baterije pri ruci možete da radite cijeli dan bez prekida.

Svestran, sa mnogo dodataka

Bašte su jedinstvene i različite, baš kao i ljudi. Jednostavno možete prilagoditi vaš trimer za travu u skladu sa sezonom i specifičnim potrebama u vašoj bašti. To je svestran alat koji će vam pouzdano davati rezultate tokom cijele godine. Samo ga opremite nekim od Husqvarna dodataka za trimere.

Neka vaša Husqvarna bude spremna za sezonu - Proljećna akcija 2017

Thor d.o.o. Doboj - Uvoznik i generalni distributer Husqvarna za BiH

*Pri preuzimanju teksta s portala Akta.ba potrebno je navesti izvor i linkovati tekst.

Dojavi vijest na viber +387 60 3315503 ili na mail urednik@akta.ba.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala Akta.ba.

Pauza