Deveti film Quentina Tarantina na programu Multiplexa "Ekran" Zenica

21.08.2019. 11:44 / Izvor: Akta.ba
Deveti film Quentina Tarantina na programu Multiplexa 'Ekran' Zenica

Ovaj dugoočekivani naslov, publika Multiplexa Ekran Zenica ima priliku gledati od subote I to u terminima od 18:30 i 20:00 sati.

Još jedna uzbudljiva filmska sedmica je pred svim ljubiteljima sedme umjetnosti I gostima Family centra “Ekran”. Publiku će itekako obradovati činjenica da sa prikazivanjem počinjem deveti film  Quentina Tarantina “Bilo jednom u Holivudu”, koji je okupio najbolje glumce generacije Leonarda DiCaprija (Vuk s Wall Streeta, Povratnik, Početak, Odbjegli Django, Bande New Yorka…) i Brada Pitta (Neobična priča o Benjaminu Buttonu, Klub boraca, Fury, Nemilosrdni gadovi, Spaliti nakon čitanja…) dok će mušku publiku razveseliti prekrasna Margot Robbie (Odred otpisanih, Ja, Tonya, Odred otpisanih, Fokus…).

Osim njih u filmu se pojavljuju i ostala velika holivudska imena kao što su dobitnik nagrade Oscar Al Pacino, Bruce Dern, Tim Roth, Timothy Olyphant, Kurt Russell, Dakota Fanning, Damian Lewis, Luke Perry, Emile Hirsch, James Marsden, Michael Madsen i mnogi drugi.

Ovo je ujedno i zadnja filmska uloga nedavnog preminulog glumca Luka Perryja. „Bilo jednom… u Hollywoodu“ prava je holivudska priča o jednom glumcu i njegovom dvojniku koji kreću na put kako bi pronašli svoje mjesto pod suncem u filmskoj industriji. Njihovo putovanje odvija se na vrhuncu hippie Hollywooda, davne 1969. godine u Los Angelesu.

Ovaj dugoočekivani naslov, publika Multiplexa “Ekran” Zenica ima priliku gledati od subote I to u terminima od 18:30 i 20:00 sati. 

Osim navedenog filma publiku očekuje još dosta žanrovski različitih filmova, a sedmični raspored moguće je preuzeti na http://bit.ly/2zaykR2 Sve informacije kao i rezervacije ulaznica moguće je izvršiti na broj telefona: 032 407 518, svakim radnim danom poslije 17h, a vikendom tokom cijeloga dana.

*Pri preuzimanju teksta s portala Akta.ba potrebno je navesti izvor i linkovati tekst.

Dojavi vijest na viber +387 60 3315503 ili na mail urednik@akta.ba.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala Akta.ba.

Pauza