Multiplex Ekran donosi dva nova filma i jednu svjetsku pretpremijeru

28.08.2019. 11:00 / Izvor: Akta.ba
Multiplex Ekran donosi dva nova filma i jednu svjetsku pretpremijeru

Multiplex Ekran Zenica će i naredne sedmice svojoj publici ponuditi bogat i žanrovski različit filmski sadržaj

Multiplex „Ekran“ Zenica će i naredne sedmice svojoj publici ponuditi bogat i žanrovski različit filmski sadržaj. Publika će uživati u dva nova filma i jednoj svjetskoj pretpremijeri, te u projekcijama novog Tarantinovog hita „Bilo jednom Holivudu“ kao i u akcijskom spektaklu „Paklene ulice“. Na programu je i animirana avantura „Angry Birds 2“, što će svakako biti osličan povod da mališani prije početka školske godine uživaju u ugodnom ambijentu Family centra Ekran.

PAD ANĐELA

Naime, riječ je o trećem nastavku  filmske franšize koja je započela Padom Olimpa i nastavila se Padom Londona s Gerardom Butlerom i oskarovcem Morganom Freemanom u glavnim ulogama.U ovom je nastavku agentu Banningu namješten pokušaj atentata na predsjednika iz čega će morati izvući vlastitu agenciju i FBI dok pokušava otkriti stvarnu prijetnju.Ostale uloge tumače Piper Perabo, Lance Reddick, Jada Pinkett Smith, Tim Blake Nelson i mnogi drugi.

Film je na programu od 18:00 i 20:15 sati.

VELIKO PUTOVANJE

Ova zabavna avantura je  nastala po kreaciji  scenarista Madagaskara i animatora filma Konferencija životinja. Nevjerojatna priča počinje kada roda zabunom dostavi bebu pandu na krivu adresu. Roda jednostavno zamjeni adresu porodice pandi s porodicom medvjeda. I tada medo koji sve u životu radi na ispravan način, odluči organizirati ekspediciju kako bi bebu dostavio njezinoj pravoj obitelji.

Svjetska pretpremijera

Hvaljeni hit ONO iz 2017. pomeo je kino blagajne i zaradio više od 700 milijuna dolara diljem svijeta, redefinirao žanr, postao dio opće kulture i postao horor film s najvećom zaradom u povijesti. Kako se zlo ponovno vraća svakih 27 godina u grad Derry, Main, ONO DRUGO POGLAVLJE spaja likove koji su otišli svojim putem nakon gotovo tri desetljeća.

Filmski raspored i termine igranja moguće je preuzeti OVDJE, a sve informacije kao i rezervacije ulaznica moguće je izvršiti na broj telefona: 032 407 518, svakim radnim danom poslije 17h, a vikendom tokom cijeloga dana.

TAGOVI:

*Pri preuzimanju teksta s portala Akta.ba potrebno je navesti izvor i linkovati tekst.

Dojavi vijest na viber +387 60 3315503 ili na mail urednik@akta.ba.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala Akta.ba.

Pauza