Nagradni konkurs za dizajn vozila 'car-wrapping' H&E

Pauza / INOVACIJE I TEHNOLOGIJE

Nagradni konkurs za dizajn vozila "car-wrapping" H&E

Hidroinženjering & Economic d.o.o. Banja Luka poziva kreativce, grafičke dizajnere kao i kreativne marketinške agencije da pokažu svoje umijeće

04.07.2018. 09:39 Izvor: / Akta.ba

Kompanija Hidroinženjering & Economic d.o.o. Banja Luka  poziva sve kreativce, grafičke dizajnere kao i kreativne marketinške agencije da im pošalju svoje radove za dizajn naljpenica “car-wrapping” za njihova vozila. Dva kombija Daily Iveco 70 C1 17HV 2018 i Fiat doblo cargo maxi 2018 čekaju novo odijelo.

Najuspješniji rad nagrađujemo sa 250 evra.

Učesnici konkursa:

Svi imaju pravo učešća.

Kriterijumi za izbor najuspješnijeg rada

Prvi kriterijum je da na najbolji način idejnim rješenjem predstavite firmu i privučete pažnju potencijalnih kupaca. Podstiču učesnike konkursa da sami predstave svoje rješenje i ideje koje će simbolizovati orginalnost i inovativnost kompanije Hidroinženjering & Economic.

Upustvo za izradu idejnog rješenja:

Kada je riječ o kreativnosti i detaljima, učesnici imaju apsolutnu slobodu, ali mogu vam pomoći i reći da vole da budu prepoznatljivi sa svojom djelatnošću, poznati svojim kupcima i saradnicima. Ne sviđa im se da budu samo slika kupatila nepovezanog sadržaja.

Cijene da su linije, dimenzije i priprema štampe usklađene za auto (cast) foliju. Odijelo treba dobar materijal.

Dizajn auto grafike može biti parcijalan ili kompletan, obucite ih po Vašoj modi.

Konkursni rad mora biti dostavljen u JPEG u izvornom formatu ( PSD, AI, CDR sa svim pripadajućim materijalima, fotografijama, fontovima) u visokoj rezoluciji (300 dpi) .

Potrebno je prilagoditi dimenzije za štampu.

Svaki učesnik može dostaviti najviše dvije verzije idejnog rješenja.

Potrebno je da su boje usklađene sa logom firme koji se nalazi OVDJE . Ispod logotipa H&E koji ide sa dizajnom potrebno je da piše puni naziv firme Hidroinženjering & Economic d.o.o. Banja Luka, adresa i broj telefona. Potrebno je da je pozicija logotipa na vratima vozila.

Vozila su bijele boje.

Sva idejna rešenja moraju biti originalan rad i vlasništvo učesnika konkursa. Idejna rešenja ne smeju biti ranije objavljivana ili poslata na neki drugi konkurs.

Kriterijumi ocjene radova:

Komisija će vršiti ocjenjivanje i izbor dostavljenih radova na osnovu toga da li su urađeni u skladu sa uputstvima za izradu idejnog rješenja, da li su inovativni i kreativni, jasni i aktuelni, kao i primjenjivi.

Ukoliko ni jedan od prispjelih radova ne zadovolji, komisija može da proglasi konkurs neuspješnim.

Odluka komisije je konačna.

Radove možete slati na email: info@hidroinzenjering.com. Konkurs ostaje otvoren do 22.07. 2018. Autor će biti nagrađen za svoj rad u iznosu od 250 evra.

Očekujemo Vaš moderan dizajn!

*Pri preuzimanju teksta s portala Akta.ba potrebno je navesti izvor i linkovati tekst.

Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video? Pošaljite na Viber +387 60 3315503 ili na mail urednik@akta.ba ili putem Facebooka i podijeliti ćemo je sa hiljadama naših čitatelja.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala Akta.ba.

Pauza