Novi naslovi d 23. augusta na programu Multplexa Ekran Zenica

22.08.2018. 10:16 / Izvor: Akta.ba
Novi naslovi d 23. augusta na programu Multplexa Ekran Zenica

MEG: PREDATOR IZ DUBINA" i "ŠPIJUN KOJI ME NAPUCAO" novi fimovi u Ekranu.

Naučno fantastični triler sa Jasonom Stathamom u glavnoj ulozi "MEG: PREDATOR IZ DUBINA" i urnebesna komedija koja će vas nasmijati do suza "ŠPIJUN KOJI ME NAPUCAO" od 23. augusta na program Multplexa Ekran Zenica

MEG: PREDATOR IZ DUBINA

SF akcijski triler snimljen po knjizi Stevea Altensa "Meg", a glavnu je ulogu preuzeo nezamjenjivi Jason Statham uz nagrađivanu kinesku glumicu Fan Bingbing i Ruby Rose. Kada se međunarodni podvodni centar, kojeg vode kineski znanstvenici, nađe na udaru nepoznate opasnosti a na dnu Marijanske brazde stoji uništena i onesposobljena podmornica, dr. Zhang Suyin, vodeći oceanograf u centru, poziva u pomoć bivšeg pomorskog kapetana i stručnog ronioca Jonasa Taylora (Statham). Jonas Taylor tada ulazi u avanturu koja je ravna samoubojstvu.

Termini prikazivanja svaki dan od: 18:30 i 20:30 sati
Dodatni termini subotom i nedjeljom od: 16:30, 18:30 i 20:30 sati

 

ŠPIJUN KOJI ME NAPUCAO

Mila Kunis i Kate Mckinnon zajedno u urnebesnoj komediji Špijun koji me napucao. Iznenadni događaji ubacit će dvije mlade dame u neočekivanu svjetsku zavjeru. Pamet jedne i nevjerojatna spretnost druge zasigurno će objema pomoći da završe misiju. Audrey (Mila Kunis) i Morgan (Kate McKinnon), dvije tridesetogodišnjakinje iz Los Angelesa, nađu se upletene u neočekivanu svjetsku zavjeru, kada se Audreyin bivši dečko pojavi u njihovom stanu s opasnim ubojicama za petama. Njih dvije odmah krenu u akciju, bježeći preko Europe sa šarmantnim britanskim agentom i planom za spas svijeta.

Termini prikazivanja svaki dan od: 18:00 i 20:15 sati

 

*Pri preuzimanju teksta s portala Akta.ba potrebno je navesti izvor i linkovati tekst.

Dojavi vijest na viber +387 60 3315503 ili na mail urednik@akta.ba.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala Akta.ba.

Pauza