Ljeto na Jahorini nadmašilo sva očekivanja

28.08.2018. 10:25 / Izvor: Akta.ba
Ljeto na Jahorini nadmašilo sva očekivanja

Ponuda Jahorine ovog ljeta prilagođena je porodicama ali i svim koji vole odmor da provode aktivno uz adrenalin I sport.

Jahorina je proteklog vikenda ponovo oborila rekorde u broju posjeta koj su za 89% veći u odnosu na iste datume prošle godine ali i ostvarenim prihodima koji su dostigli gotovo 7.000 KM te je zabilježeno uvećanje od 88% što je ujedno i najveća zarada koju je Olimpijski centar Jahorina ostvario u toku jednog ljetnog vikenda.

Protekli vikend najmlađi posjetioci su imali prilku uživati na Jahorini u Treasure Hunt događaju koji je organizovao Olimpijski centar Jahorina uz podršku Pijace Pale, kompanije R&S, knjižare MB Pale i Z marketa.

Više od 80 malih istraživača je po jahorinskim padinama tražilo skriveno slatko blago, pored blaga mnogi su prethodnog vikenda došli na ovu planinu u potrazi za svježim vazduhom i planinskim odmorom od svakodnevnih aktivnosti.

Ljetna sezona na Jahorini se i dalje nastavlja i posjetiocima uz promotvne pakete i tematske vikende pruža neograničen broj mogućnosti za zabavu, odmor i uživanje.

Ponuda Jahorine ovog ljeta prilagođena je porodicama ali i svim koji vole odmor da provode aktivno uz adrenalin I sport.

Do kraja ljeta posjetioce očekuje popusti od 20% na sve sadržaje u toku Školskog vikenda (31. avgust – 2. septembar). Dok će u subotu 1. septembra od 12:00 časova posjetioci ove planine mati priliku da se takmiče u ljetnom sankanju na tjubing stazi dječijeg grada Poljice.

*Pri preuzimanju teksta s portala Akta.ba potrebno je navesti izvor i linkovati tekst.

Dojavi vijest na viber +387 60 3315503 ili na mail urednik@akta.ba.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala Akta.ba.

Pauza