"Odbjegli Django" na repertoaru Cinema Cityja

16.01.2013. 10:20 / Izvor: eKapija.ba

Dr. King Schultz je Njemački lovac na glave i bivši zubar koji kupuje Djanga kao svog roba kako bi mu ovaj pomogao identificirati ostale lovce na glave.

Nakon uspješne filmske sedmice, koju su predvodili novi dugoočekivani naslovi, u kojima su uživali naši posjetitelji i u novoj filmskoj sedmici Multiplex Cinema City donosi samo poznata filmska ostvarenja. U proteklom vikednu posjetitelji su imali priliku pogledati poznati triler Nemoguće (The Impossible), film koji je snimljen prema istinitoj priči o preživljavanju i sudbini obitelji za vrijeme jedne od prirodnih katastrofa, tsunamija na Tajlandu, kao i kriminalističku dramu Gangsterski odred (Gangster Squad).

Novi akcioni triler, Odbjegli Django (Django Unchained), priča inspirisana istoimenim filmom iz 1966. godine na repertoaru Cinema City-a od 17. januara.  Dr. King Schultz je Njemački lovac na glave i bivši zubar koji kupuje Djanga kao svog roba kako bi mu ovaj pomogao identificirati ostale lovce na glave. Nakon što uspješno završe zadatak, Django biva oslobođen i regrutiran od strane Schultza kao poslovni partner. Pogledajte da li će Django uspjeti u svojoj borbi i već od 15.januara kupite svoje kino ulaznice na blagajnama Cinema City-a.

Zimska čarolija se nastavlja i 17. januara, za sve mališane, koji uživaju u zimskom raspustu, Cinema City je pripremio i popularnu animiranu avnaturu, Potraga za Nemom 3D (Finding Nemo 3D), prvi put u 3D tehnologiji. Ovaj slatki crtić iz 2003. godine, dobio je Oscara za najbolji animirani film, te diljem svijeta zaradio 867,6 miliona dolara. Ova interesatna priča govori o komičnom i zanimljivom putu dvije ribe, preopreznog Marlina i njegovog znatiželjnog sina Nema, od kojeg se odvojio kod Velikog koraljnog grebena. Zaplivajte ponovo sa Nemom u Cinema City-u i obezbjedite Vaše kino ulaznice još danas.

Priča o čovjeku koji je većinu svog života proveo dišući pomoću željeznih pluća i u dobi od 38 godina odlučio izgubiti nevinost, nova drama Seanse (The Sessions) u Cinema City-u od 17.januara. Film koji je nastao prema autobiografiji američkog novinara i pjesnika Marka OBriana. Uz pomoć seksualne terapeutkinje i duhovne pomoći svećenika krenuo je na put ka ostvarenju svoje želje.

Pratite i oficijenu facebook stranicu i saznajte više informacija o svim dešavanjima, kao i nagradnim igrama u Cinema City-u. Sve Vaše upite možete poslati i na naš info e-mail: info@cinemacity.ba

*Pri preuzimanju teksta s portala Akta.ba potrebno je navesti izvor i linkovati tekst.

Dojavi vijest na viber +387 60 3315503 ili na mail urednik@akta.ba.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala Akta.ba.

Pauza