Isprobajte "5R KONCEPT" Mlinske Rijeke!

06.04.2018. 09:10 / Izvor: Akta.ba
Isprobajte '5R KONCEPT' Mlinske Rijeke!
OTVORI GALERIJU

5R koncept je jedinstven sistem elemenata koji utiču na smanjenje svih negativnih uticaja na organizam i zdravlje čovjeka.

U Primaprom Mlinskoj Rijeci svakodnevno osluškuju potrebe i želje svojih klijenata i pokušavaju svoju poslovnu politiku prilagoditi tim željama. Već dugi niz godina u tome uspijevaju, a žele da tako ostane i u budućnosti.

"Kad god je to moguće, učestvujemo u konceptu stvaranja aktivnosti i sadržaja koji donose ljudima bolji kvalitet života. Nastojimo da vas približimo prirodi i vratimo energiju koju svakodnevno gubite u vašim aktivnostima. Stres, napetost, nezadovoljstvo, briga, premor... stalni su pratioci savremenog života", ističu iz Mlinske Rijeke.

Da bi sve to savladali, u Mlinskoj Rijeci kreirali su i 5R koncept. Ovo je sadržajno jedinstven sistem kombinovanja mjesta, ambijenta, aktivnosti, hrane i drugih elemenata koji utiču na smanjenje svih negativnih uticaja na organizam i zdravlje čovjeka. Zahvaljujući tom konceptu, gosti iz Mlinske Rijeke odlaze odmorni, zadovoljni i relaksirani.

5R KONCEPT:

REST

Odmorite se od svakodnevnice u našoj oazi mira, zelenila i tišine.

RECREATION

Sadržaji koji su vam na raspolaganju omogućavaju različite rekreativne aktivnosti.

RELAXATION

Opuštanje u zelenoj oazi, uz šum vode i zvukove iz prirode, prijaće vašem organizmu.

REFRESHMENT

Osvježite svoje tjelesne i umne resurse u stimulativnom okruženju.

RECHARGING

Napunite baterije koje ste potrošili u svakodnevnim obavezama.

Podsjećamo, Mlinska Rijeka je projekat firme Primaprom iz Banjaluke. Nastao je prije više od 10 godina, kao rezultat nastojanja da stvore mjesto za aktivni odmor. "Vjerujemo da smo u tome uspjeli, a impresivan broj naših posjetilaca najbolje govori o tome", poručuju iz Primaprom Mlinske Rijeke.

Danas je Primaprom Mlinska Rijeka prepoznatljivo mjesto za odmor, rekreaciju, relaksaciju, osvježenje i punjenje baterija poslije napornog radnog dana. Na takav načim u Mlinskoj Rijeci promovišu zdrav život u prirodi, druženje i sve ono što polako zaboravljamo u našoj svakodnevnici.

Zainteresovani? Rezervišite svoje mjesto!

*Pri preuzimanju teksta s portala Akta.ba potrebno je navesti izvor i linkovati tekst.

Dojavi vijest na viber +387 60 3315503 ili na mail urednik@akta.ba.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala Akta.ba.

Pauza