IT i gaming oprema su okosnica našeg Target poslovanja

16.01.2018. 14:31 / Izvor: Akta.ba
IT i gaming oprema su okosnica našeg Target poslovanja

Osim Target shopa kao njihove maloprodaje, 2012. godine smo osnovali i Inpoint d.o.o čija je namjena veleprodaja proizvoda

Target shop je osnovan 2009. godine u Sarajevu. Izgradnjom BBI centra, bivše Sarajke, uvidjeli su da potrebe grada i cijele BIH zahtijevaju jedan ovakav shop. IT i gaming oprema okosnica su njihovog poslovanja, prilagođavanje potrebama kupaca i praćenje suvremenih trendova.

Kod njih možete naći poznate brendove kao što su: Sony, Samsung, Apple, HP, DEL, Asus, Razer, Steelseries i brojne druge. Naš asortiman je Šarolik te seže od TV uređaja, laptopa, tableta, računara, telefona, do najsitnijih gadgeta.

Takođe su prvi Game Shop u Sarajevu i BIH, te u njihovoj  ponudi imaju kompletnu ponudu igara i konzola Sony (PS4, PS3, PSP, Vita), Nintendo (Wii, Wii U, Switch), Microsoft (XBOX one, XBOX 360).

Osim Target shopa kao njihove maloprodaje, 2012. godine su osnovali i Inpoint d.o.o čija je namjena veleprodaja proizvoda čiji su direktni uvoznici.

Za sve kupljene uređaje imaju obezbijeđen vlastiti servis ili servis proizvođača, kao i ljubazno osoblje koje će Vam pomoći pri odabiru vašeg novog uređaja.

*Pri preuzimanju teksta s portala Akta.ba potrebno je navesti izvor i linkovati tekst.

Dojavi vijest na viber +387 60 3315503 ili na mail urednik@akta.ba.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala Akta.ba.

Pauza