Iz Sarajeva ispraćena posljednja grupa navijača na SP

15.06.2014. 14:31 / Izvor: eKapija.ba

U organizaciji Centrotoursa danas je sa sarajevskog aerodroma ispraćena posljednja grupa navijača za Brazil. Ovo je bila ukupno peta grupa navijača koja je otišla u Brazil u organizaciji Centrotoursa.

U organizaciji Centrotoursa danas je sa sarajevskog aerodroma ispraćena posljednja grupa navijača za Brazil. Ovo je bila ukupno peta grupa navijača koja je otišla u Brazil u organizaciji Centrotoursa, a otišlo je oko 25 navijača koji će davati podršku našim igračima. Radi se o putnicima u okviru aranžmana "Tri utakmice", što znači da će naša reprezentacija imati zavidan broj navijača tokom prve faze Svjetskog prvenstva.

Navijači će preko Minhena stići u Brazil, nakon čega slijedi transfer u hotel i čekanje prve utakmice sa Argentinom. Svi prisutni su poprilično optimistični u vezi rezultata i većina smatra da možemo proći u slijedeću fazu takmičenja, saopćili su iz Centrotransa. 

Odlazak na ovo, za BIH, historijsko svjetsko prvenstvo organizovao je Centrotours, koji je oficijelna agencija Nogometnog/Fudbalskog saveza BiH. Centrotours je jedina agencija iz BiH koja je organizovala odlazak na ovaj događaj koji je jedinstven iz više razloga i sa kojeg će mnogi putnici donijeti lijepe uspomene

*Pri preuzimanju teksta s portala Akta.ba potrebno je navesti izvor i linkovati tekst.

Dojavi vijest na viber +387 60 3315503 ili na mail urednik@akta.ba.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala Akta.ba.

Pauza