Iz TVSA poručuju: Naš cilj je jasan, a to je ulazak u play-off

24.11.2017. 10:03 / Izvor: SCsport.ba
Iz TVSA poručuju: Naš cilj je jasan, a to je ulazak u play-off

Novo izdanje Business lige se bliži svom početku, a portal SCsport.ba je nastavio sa predstavljanjem ekipa koje će u sljedećoj sezoni zauzeti svoje mjesto u takmičenju.

Novo izdanje Business lige se bliži svom početku, a portal SCsport.ba je nastavio sa predstavljanjem ekipa koje će u sljedećoj sezoni zauzeti svoje mjesto u takmičenju, a organizator lige je Udruženje Razvoj sporta – Sport Centar.

TVSA je jedan od standarnijih učesnika u Business ligi, ova ekipa je već godinama u jednom sastavu, s tim da su prije dvije godine u simbiozi sa Oslobođenjem stigli do play-off, a plasman u ovu fazu takmičenja im je i u ovoj sezoni prioritet.

"Naš cilj je jasan, a to je play-off. Dobro je što je organizator dozvolio da se možemo pojačanti ”strancima”, tako da će oni popuniti pozicije na kojima smo deficitarni, pa ćemo na osnovu toga u nadolazećoj sezoni biti konkurentnija ekipa, nego što smo bili sezonu ranije. Želio bih na kraju pohvaliti organzatora koji zaista sa ovim tekmičenjem, radi pravu stvar i iz godine u godinu se granica mogućnosti pomjera, te zaista im se zahvaljujem što su i nama omogućili da budemo dio ovog projekta", rekao je Mirza Hadžić, glavni igrač ekipe.

TVSA je regionalna javna televizija u službi javnog interesa građana Kantona Sarajevo. Signalom pokriva šire područje KS-a, a programsku saradnju i razmjenu ostvaruje sa drugim regionalnim javnim televizijama, te tako svoje emisije plasira širom BiH.

Osnivač TVSA je Skupština Kantona Sarajevo, u najvećem procentu finansira se iz budžeta Kantona. Misiju javnog emitera i svoju programsku koncepciju TVSA realizira poštujući evropske standarde profesionalnog i objektivnog novinarstva, a naši uposlenici i saradnici konstatno teče produkciji najvišeg kvaliteta. TVSA informira, educira i zabavlja gledatelje. Insistiramo na programima domaće produkcije, a značajnu pažnju poklanjamo programskim sadržajima za djecu i mlade.

*Pri preuzimanju teksta s portala Akta.ba potrebno je navesti izvor i linkovati tekst.

Dojavi vijest na viber +387 60 3315503 ili na mail urednik@akta.ba.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala Akta.ba.

Pauza