Jaffa i Trik turnir u odbojci na pijesku

31.08.2018. 09:36 / Izvor: Akta.ba
Jaffa i Trik turnir u odbojci na pijesku

Na turniru učestvuje 67 mješovitih, muško - ženskih ekipa, koje se takmiče za nagradni fond u iznosu od 1.000 KM...

Na Trik terenu za odbojku na pijesku u parku Hastahana u Sarajevu se u subotu i nedjelju, 01. i 02. augusta održava Jaffa i Trik turnir u odbojci na pijesku.

Na turniru učestvuje 67 mješovitih, muško - ženskih ekipa, koje se takmiče za nagradni fond u iznosu od 1.000 KM, kojeg su obezbijedili sponzori turnira – Jaffa i Trik. 

Pobjednicima turnira pripast će 500 KM, drugoplasirani će biti nagrađeni sa 300 KM, dok će trećeplasirana ekipa osvojiti 200 KM. Prve tri ekipe bit će odlikovane i medaljama.

Igrat će se dva na dva po kup, odnosno knock - out sistemu, na pješčanom terenu dimenzija 14 x 7 metara.
Registracija učesnika vršit će se u subotu od 9:30, turnir počinje istog dana u 10:00, dok će se finale igrati u nedjelju u 17:00.



U slučaju kiše utakmice će biti prolongirane do prestanka padavina, a ukoliko ne bude mogućnosti da se tog dana uopće nastave, održavanje turnira bit će nastavljeno narednog dana.

Pravila turnira, raspored mečeva, rezultati i sve ostale informacije bit će blagovremeno objavljene na FB stranici Ljeto u parku – Hastahana.

Jaffa i Trik turnir u odbojci na pijesku dio je manifestacije Ljeto u parku – Hastahana, čiji je značajan sponzor i kompanija Jaffa, jedan od lidera u proizvodnji konditorskih proizvoda u regiji.

Jaffa je obezbijedila i proizvode za degustaciju posjetiteljima turnira, koji se pozivaju da u što većem broju dođu pratiti ovaj zabavni sportski događaj.



 

*Pri preuzimanju teksta s portala Akta.ba potrebno je navesti izvor i linkovati tekst.

Dojavi vijest na viber +387 60 3315503 ili na mail urednik@akta.ba.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala Akta.ba.

Pauza