Jakna Hana Sola mogla bi biti prodana za 1,3 milijuna dolara

20.09.2018. 09:50 / Izvor: Fena
Jakna Hana Sola mogla bi biti prodana za 1,3 milijuna dolara

Kolekcionari će imati priliku na aukciji filmskih rekvizita i kostima vlastitim rukama opipati predmete korištene u filmovima.

Jakna koju je nosio Harrison Ford glumeći Hana Sola u filmu Ratovi zvijezda: Imperij uzvraća udarac mogla bi u četvrtak u Londonu na aukciji filmskih memoralibija biti prodana za čak 1,3 milijuna dolara.

Kolekcionari će imati priliku na aukciji filmskih rekvizita i kostima vlastitim rukama opipati predmete korištene u filmovima, kao što su Indiana Jones, Forrest Gump i Povratak u budućnost II.

Aukcijska kuća Prop Store pripremila je za prodaju više od 600 predmeta iz otprilike 150 filmova i televizijskih serija.

Uz Solovu plavosivu jaknu, zainteresiranima se nude i ostali predmeti iz Ratova zvijezda poput kacige Stormtrooper iz Posljednjeg Jedija čija je vrijednost procijenjena na 30 tisuća do 60 tisuća funti i prodaje se u dobrotvorne svrhe, kao i svjetlosni mač koji je koristio Anakin Skywalker u Osveti Sitha, procijenjene vrijednosti od 50 tisuća do 100 tisuća funti, prenosi Hina. 

*Pri preuzimanju teksta s portala Akta.ba potrebno je navesti izvor i linkovati tekst.

Dojavi vijest na viber +387 60 3315503 ili na mail urednik@akta.ba.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala Akta.ba.

Pauza