Još mjesec dana dijeli nas od četvrtog izdanja AUDI B2B RUN utrke

31.08.2021. 11:58 / Izvor: Akta.ba
Još mjesec dana dijeli nas od četvrtog izdanja AUDI B2B RUN utrke

Za mjesec dana održat će se četvrta sezona AUDI B2B RUN utrke koja će okupiti rame uz rame predstavnike bh. poslovne zajednice.

Za mjesec dana održat će se četvrta sezona AUDI B2B RUN utrke koja će okupiti rame uz rame predstavnike bh. poslovne zajednice.

Ovogodišnja utrka održat će se u četvrtak, 30.09.2021., sa početkom u 18.00 sati na Vilsonovom šetalištu, te će na stazi dugoj 5 km provesti trkače kroz najljepše sarajevsko šetalište i plavu stazu stadiona Grbavica.

AUDI B2B RUN prepoznat je kao događaj koji spaja uposlenike kroz sport i aktivan život, što se pokazalo učinkovitim alatom za promovisanje zdravog načina života, te povećanje zadovoljstva i motiviranosti uposlenika, koji su posebno važni u današnje vrijeme.

Utrka se pozicionirala kao poslovno-sportski događaj koji se ne propušta u poslovnom svijetu, a u prilog tome govori i veliki broj prijavljenih kompanija iz IT sektora, farmaceutske, duhanske, prehrambene, tekstilne, auto i naftne industrije, bankarstva, osiguravajućih kuća, medija, obrazovanja, telekomunikacija, finansija, advokatskih kancelarija i marketinških agencija.

Stavljajući na prvo mjesto zdravlje i sigurnost svih učesnika utrke - trkača i navijača, četvrto izdanje AUDI B2B RUN utrke će se održati u potpunosti na otvorenom, poštivajući propisane epidemiološke mjere.

Prijave po redovnoj cijeni za sve zainteresovane kompanije otvorene su do ponedjeljka, 06.09.2021. Broj učesnika ovogodišnje utrke je ograničen, a sve zainteresovane kompanije svoje ekipe mogu da prijave putem sljedećeg linka: http://www.b2brun.ba/prijavi-se.php.

AUDI B2B RUN Team

*Pri preuzimanju teksta s portala Akta.ba potrebno je navesti izvor i linkovati tekst.

Dojavi vijest na viber +387 60 3315503 ili na mail urednik@akta.ba.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala Akta.ba.

Pauza