JP Elektroprivreda BiH organizuje doček Nove godine za najmlađe

27.12.2019. 10:22 / Izvor: Akta.ba
JP Elektroprivreda BiH organizuje doček Nove godine za najmlađe

Za čaroban ispraćaj stare i doček Nove godine, JP Elektroprivreda BiH je pripremila vrhunski provod za mališane i njihove roditelje.

JP Elektroprivreda BiH i ove godine organizuje doček Nove godine za najmlađe koji će se održati u subotu 28.12.2019. godine, s početkom u 12 sati. Novogodišnja zabava za djecu biće upriličena u okviru manifestacije Ledena čarolija, koju tradicionalno organizuje Općina Novo Sarajevo na platou između Historijskog i Zemaljskog muzeja u Sarajevu.

Za čaroban ispraćaj stare i doček Nove godine,  JP Elektroprivreda BiH je pripremila vrhunski provod za mališane i njihove roditelje, uz uvijek zanimljivog Maria Drmaća, karaoke party, mađioničara, face painting, omiljene crtane junake i nezaobilaznog  Djeda mraza i poklončiće.

Osim zabave, cilj Nove godine za najmlađe jeste edukacija mališana o značaju i načinima očuvanja energije za dobrobit društvene zajednice, ali i podrška Ledenoj čaroliji koja omogućava besplatno korištenje klizališta, iznajmljivanje klizaljki te druge edukativne i zabavne sadržaje za vrijeme školskog raspusta.

*Pri preuzimanju teksta s portala Akta.ba potrebno je navesti izvor i linkovati tekst.

Dojavi vijest na viber +387 60 3315503 ili na mail urednik@akta.ba.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala Akta.ba.

Pauza