Pauza / TURIZAM I GASTRO

Kahla Porcelain - Porculan vrhunske kvalitete, dizajna i trajnosti

Porculan koji proizvode je vrhunske kvalitete, dizajna i trajnosti. Dizajniran je za ljude koji uživaju u jelu, piću i kuhanju, kao i u prekrasnim proizvodima.

16.04.2015. 15:47 / Izvor: eKapija.ba

Tvornica porculana Kahla postoji već 170 godina i danas je jedan od najmodernijih europskih proizvođača porculana.

Njihovi proizvodi su dobili preko 70 internacionalnih nagrada za dizajn. Kahla porculan koriste neki od najboljih svjetskih hotela, te velike svjetske kompanije kao što su BMW, Lufthansa, Miele, Dr.Oetker i mnogi drugi, a prisutni su u 55 zemalja svijeta. Svi materijali podliježu internacionalnim standardima zdravstvene ispravnosti, a velika pažnja posvećuje se ekološkom segmentu proizvodnje.

Porculan koji proizvode je vrhunske kvalitete, dizajna i trajnosti. Dizajniran je za ljude koji uživaju u jelu, piću i kuhanju, kao i u prekrasnim proizvodima.

Važno je naglasiti kako su ručke šalica za kavu i šolja Kahla urađene iz jednog dijela, što osigurava čvrstoću i manju mogućnost loma.

U asortimanu Kahla proizvoda možete pronaći proizvode za serviranje specijaliteta iz mediteranske, kontinentalne i istočnjačke kuhinje.

Na Kahla poculanu možete uraditi gravuru po svojoj želji, što je moguće samo na porculanu vrhunske kvalitete.

Kahla porculan se može kupiti na komad.

Tvrtka Mališić MP d.o.o. osnovana je 2003. godine. Sjedište poduzeća je unutar Prodajnog centra „Mališić“ Tromeđa, Čitluk-Međugorje. Tvrtka Mališić MP ovlašteni je uvoznik i distributer Kahla Porcelain-a.

 

Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video? Pošaljite na Viber 060 3315503 ili na mail urednik@akta.ba ili putem Facebooka i podijeliti ćemo je sa hiljadama naših čitatelja.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala Akta.ba.

Pauza