Kapetan Amerika: Ratnik zime od 03. aprila na programu Family Centra Ekran

01.04.2014. 15:05 / Izvor: eKapija.ba

Prva filmska sedmica u mjesecu aprilu donosi nam svjetsku premijeru fantastične SF akcije “Kapetan Amerika: Ratnik zime” (3D)” (Captain America: The Winter Soldier).

Prva filmska sedmica u mjesecu aprilu donosi nam svjetsku premijeru fantastične SF akcije “Kapetan Amerika: Ratnik zime” (3D)” (Captain America: The Winter Soldier). Poslije kataklizmičkih događaja u Njujorku sa Osvetnicima, Marvelov film Kapetan Amerika  pronalazi Stiva Rodžersa, iliti Kapetana Ameriku, kako živi mirnim životom u Vašingtonu i pokušava da se prilagodi modernom svijetu. Ali kad njegove S.H.I.E.L.D.  kolege pretrpe napad, Stiv će se upetljati u mrežu zavjere koja prijeti da ugrozi cijeli svijet. Udružen sa Crnom Udovicom, Kapetan Amerika se suočiti sa profesionalnim ubicama poslanim da ga zauvek ušutkaju.

Termini projekcija svaki dan od: 15:00, 17:30 i 20:00 sati

Dodatni termin subotom i nedjeljom od: 12:00 sati

Sa novom sedmicom dolazi i nova filmska vizuelna senzacija, fantastični porodični triler “Ljepotica i zvijer” (Beauty and The Beast). Nakon gubitka bogatstva u moru,  očajni trgovac je primoran da se povuče na selo sa šestoro svoje djece, među kojima je i njegova miljenica i najmlađa ćerka Bela. Na napornom putovanju, trgovac otkriva magično carstvo Zvjeri. Očaran predivnom, ali zabranjenom ružom koju tamo pronalazi, odlučuje da je ukrade i odnese na poklon svojoj najmilijoj Beli. Međutim, zbog ovog postupka Zvjer ga osuđuje na smrt. Bela, koja krivi sebe zbog strašne nesreće koja je zadesila njenu porodicu, odlučuje da žrtvuje sopstveni život u zamjenu za očev. Međutim, nije smrt ono što čeka Belu, već čudan život radosti, magije i melanholije...

Termini projekcija svaki dan od: 17:00 i 19:00 sati

Dodatni termini subotom i nedjeljom od: 12:30 i 14:30 sati

 

*Pri preuzimanju teksta s portala Akta.ba potrebno je navesti izvor i linkovati tekst.

Dojavi vijest na viber +387 60 3315503 ili na mail urednik@akta.ba.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala Akta.ba.

Pauza