Kasne prijave za AUDI B2B RUN otvorene do 16.09.2019.

Pauza / SPORT

Kasne prijave za AUDI B2B RUN otvorene do 16.09.2019.

10.09.2019. 11:34 / Izvor: Akta.ba

Mjesta na startu AUDI B2B RUN utke sve se brže popunjavaju. Više od 100 kompanija i preko 1.000 trkača već je obezbijedilo svoje učešće na ovogodišnjem izdanju najvećeg poslovno-sportskog događaja u BiH. Kasne prijave za sve kompanije koje se još uvijek nisu prijavile na poslovnu utrku otvorene su do ponedjeljka, 16.09.2019. godine, nakon čega se prijave zvanično zatvaraju.

AUDI B2B RUN se u prva dva izdanja pozicionirao kao „place to be“ u poslovnoj zajednici, a koliko je ovaj događaj popularan najbolje pokazuje podatak da je utrka prošle godine na jednom mjestu okupila preko 150 kompanija iz različitih industrija. Tako su na AUDI B2B RUN utrci trčali svi – od predsjednika uprava do pripravnika iz IT sektora, farmaceutske, duhanske, prehrambene, tekstilne, auto i naftne industrije, bankarstva, osiguravajućih kuća, medija, obrazovanja, telekomunikacija, finansija, advokatskih kancelarija i marketinških agencija.

Sa startom 26. septembra na Vilsonovom šetalištu, staza dužine od 4,5 km takmičare će provesti kroz najljepše sarajevsko šetalište, ali i kroz plavu stazu stadiona Grbavica, koja rutu utrke čini jedinstvenom.

AUDI B2B RUN prepoznat je kao događaj kojem je cilj druženje, umrežavanje i bolja saradnja između uposlenika. Događaj koji spaja sport i druženje pokazao se učinkovitim alatom za povećanje zadovoljstva i motiviranosti uposlenika. Stoga i ove godine sve trkače i njihove navijače očekuje Class Plus Party, najveći afterwork party na kojem kolege postaju prijatelji. Za dobru atmosferu pobrinut će se Mirela Laković, koja će učesnike voditi kroz utrku, te članovi Fm Jam muzičkog pokreta – DJ Merakoon i DJ Forora.

Organizatori utrke i Heineken, zvanično pivo utrke, ove godine spremaju i novitet. Riječ je o Heineken Lounge-u koji će ugostiti bend „Mirza & Panduri”, te ponuditi dodatni muzički sadržaj i priliku za bolje upoznavanje uposlenika izvan radnog okruženja i radnog vremena.

Link za prijave: http://www.b2brun.ba/prijavi-se.php

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala Akta.ba.

Ostale vijesti iz rubrike

Pauza