Kombinacija kamilice, đumbira i meda - Šalica puna opuštajućih trenutaka!

16.02.2017. 08:34 / Izvor: Akta.ba
Kombinacija kamilice, đumbira i meda - Šalica puna opuštajućih trenutaka!

U bogatom asortimanu Franck čajeva od sada se može pronaći čaj od kamilice s ekstenzijom đumbira i meda.

U bogatom asortimanu Franck čajeva od sada se može pronaći čaj od kamilice s ekstenzijom đumbira i meda – nova neodoljiva kombinacija okusa koju su izabrali potrošači.

Tijekom travnja i svibnja svi zainteresirani imali su priliku, putem web stranice, glasati za omiljeni okus čaja kojeg žele da ih grije u dugim zimskim danima. Svog su favorita tako mogli birati između tri ponuđena okusa: Moderni klasičar - kamilica, đumbir i med, Znatiželjni avanturist – šipak, hibiskus i kupina te Cool romantik - menta i spearmint s dodatkom cimeta, a pobjedu je odnio Moderni klasičar s najvećim brojem glasova.

Omiljenoj kamilici dodan je egzotičan i pikantan đumbir, a med svojim mirisom i punoćom okusa dodatno obogaćuje ovu kombinaciju.

Praćenje želja potrošača i razvoj inovacija koje obogaćuju ponudu smjernice su kojima se Franck oduvijek vodi  kako bi zadovoljio ljubitelje ovog toplog napitka. Tako je i ovaj put prepustio potrošačima da svojim glasovima izaberu čaj koji im se najviše sviđa i time osiguraju njegovu proizvodnju i prodaju. Oni najkreativniji imali su i priliku otići u Franck tvornicu na odabir finalne mješavine čaja i tako među prvima degustirati ovu novu neodoljivu kombinaciju.

Moderni klasičar - kamilica, đumbir i med odnio je pobjedu i već se može pronaći u omiljenim kafićima, ali i na policama trgovina kako bi svi mogli uživati u neodoljivoj kombinaciji i kod kuće.

*Pri preuzimanju teksta s portala Akta.ba potrebno je navesti izvor i linkovati tekst.

Dojavi vijest na viber +387 60 3315503 ili na mail urednik@akta.ba.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala Akta.ba.

Pauza