Komedija "Kralj ostrva" od 10. septembra u kinima

08.09.2020. 12:40 / Izvor: Akta.ba
Komedija 'Kralj ostrva' od 10. septembra u kinima

Jedna od zvijezda u filmu je i Steve Buscemi. On je vatrogasac veteran, koji Scotta uzima pod svoje. Pored njega je tu i Pamela Adlon, kao Rayeva bivša žena Gina.

Una Film vas obavještava da od četvrtka 10. septembra, komedija "KRALJ OSTRVA" (THE KING OF STATEN ISLAND) stiže u naša kina. Povedite omiljeno društvo u sjajan kino provod, koji ćete dugo pamtiti.

Reditelj Judd Apatow nam donosi ovu osvežavajuću komediju o ljubavi, gubicima i smijehu na Staten Islandu, sa Peteom Davidsonom u glavnoj ulozi, momkom koji se probio u emisiji "Saturday Night Live.

Judd Apatow je tokom svoje karijere pomogao da čitav niz mladih, talentovanih komičara ostvari svoje prve važne uloge na velikom platnu, među kojima su Steve Carell, Seth Rogen, Jonah Hill, Jason Segel, Kristen Wiig, Amy Schumer i Kumail Nanjiani.

Scott (Davidson) je imao smetnje u razvoju još od svoje sedme godine, kada mu je poginuo otac, vatrogasac. Sada je na sredini dvadesetih godina i malo toga je postigao jureći svoj san, da postane tatu majstor.

Dok njegova mlađa, ambiciozna sestra (Maude Apatow) odlazi na koledž, Scott i dalje živi s majkom, iscrpljenom medicinskom sestrom iz Hitne pomoći, (oskarovka Marisa Tomei). Scott dane provodi tako što puši travu i druži se sa ekipom. Tu su Oscar, (Ricky Velez), Igor (Moises Arias) i Richie (Lou Wilson), a potajno se viđa sa drugaricom iz srednje škole, Kelsey (Bel Powley).

Međutim, kada njegova majka počne da se viđa sa brbljivim vatrogascem, Rayem (Bill Burr), to započne niz događaja koji će Scotta natjerati da se izbori sa svojim bolom i napravi prve korake ka odrastanju i napredovanju u životu.

Jedna od zvijezda u filmu je i Steve Buscemi. On je vatrogasac veteran, koji Scotta uzima pod svoje. Pored njega je tu i Pamela Adlon, kao Rayeva bivša žena Gina.

 

*Pri preuzimanju teksta s portala Akta.ba potrebno je navesti izvor i linkovati tekst.

Dojavi vijest na viber +387 60 3315503 ili na mail urednik@akta.ba.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala Akta.ba.

Pauza