Kompaktan, praktičan, svestran: Novi Kärcher usisavač za pepeo AD3

17.11.2017. 14:31 / Izvor: Akta.ba

Novi Kärcher usisavač za pepeo i suhi usisavač AD 3.200 s turbinom snage 1.200 W osvaja velikom i dugotrajnom usisnom snagom.

Firma Una-Promet se pretežno bavi prometom građevinskim i drugim materijalom u maloprodaji, veleprodaji i tranzitu. Iz svog širokog asortima roba firma Una-Promet izdvaja i predstavlja Karcher usisivač za pepeo AD3.

Kompaktan, praktičan, svestran: Novi usisavač za pepeo i suhi usisavač AD 3.200 s turbinom snage 1.200 W osvaja velikom i dugotrajnom usisnom snagom.

Zahvaljujući jedinstvenom filtarskom sustavu, koji se sastoji od filtra s ravnim naborima i filtra za grubu nečistoću, moguće je usisati velike količine pepela.

Metalni spremnik i usisno crijevo od metala pružaju maksimalnu sigurnost kod usisavanja pepela. U postupku ispitivanja, koji je tvrtka Kärcher razvila specijalno za usisavače za pepeo i suhe usisavače, uređaj je ispitao i certificirao TÜV Süd. Skošena ručna cijev pruža optimalni komfor u radu te je posebno uvjerljiva u kutovima i na teško dostupnim mjestima u kaminu. Tako je moguće u potpunosti usisati ostatke pepela. U spremnik za pribor moguće je brzo i na malo mjesta pospremiti kabel i sav isporučeni pribor.

U opseg isporuke dodatno je uključena podna mlaznica koja je prikladna i za čišćenje tvrdih površina i za čišćenje tepiha. Zajedno s kvalitetnim kromiranim usisnim cijevima, AD 3.200 može se koristiti svuda kao visokokvalitetni suhi usisavač.

 

*Pri preuzimanju teksta s portala Akta.ba potrebno je navesti izvor i linkovati tekst.

Dojavi vijest na viber +387 60 3315503 ili na mail urednik@akta.ba.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala Akta.ba.

Pauza