Američka kompanija nudi preko 2000 KM osobi koja će pogledati sve Harry Potter filmove

12.12.2021. 11:03 / Izvor: Index.hr
harry potter

Ako dobijete posao, imat ćete 15 dana da dovršite svih pet filmova.

Prošlo je dvadeset godina od filma Harry Potter i Kamen mudraca, prvog dijela serijala o mladom čarobnjaku.

Zbog obilježavanja godišnjice kompanija USDish nudi 1234 dolara (oko 2100 KM) osobi koja će pogledati pet filmova o Harryju Potteru.

Sve što ta osoba treba učiniti nakon gledanja je javiti USDishu kako se iskustvo gledanja tih filmova sada razlikuje od gledanja dok je ta osoba bila mlađa. 

Ako niste ljubitelj filmova o Harryju Potteru, ova kompanija dopustit će vam da odaberete pet omiljenih filmova iz djetinjstva za ponovno gledanje.

"S obzirom na to da mnogi klasici dobivaju remake i slave godišnjicu, bili smo znatiželjni imamo li jednak dojam kao što smo imali kada smo filmove gledali prvi put, dok smo bili mlađi", rekao je glasnogovornik USDish za portal Travel + Leisure. 

Osim novca, pobjednik će dobiti pristup streaming platformi za gledanje tih filmova, grickalice koje su bile popularne u desetljeću u kojem su odrastali te mnoge druge pogodnosti.

"Idealan ste kandidat ako ste vodili detaljne bilješke o tome kako ste se osjećali dok ste gledali film kao dijete u odnosu na gledanje sada kao odrasla osoba, dijelite nostalgične trenutke na društvenim mrežama i, naravno, zabavljate se. Za još bolju avanturu, pozovite svoju djecu (ako ih imate) da s vama gledaju vaših omiljenih pet filmova", dodaju iz ove kompanije

Ako dobijete posao, imat ćete 15 dana da dovršite svih pet filmova, a veće šanse za odabir imaju osobe koje u svojoj prijavi pošalju video. 

Podsjetimo, specijal Harry Potter 20th Anniversary: Return to Hogwarts će imati premijeru na HBO Maxu 1. januara 2022. godine.

*Pri preuzimanju teksta s portala Akta.ba potrebno je navesti izvor i linkovati tekst.

Dojavi vijest na viber +387 60 3315503 ili na mail urednik@akta.ba.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala Akta.ba.

Pauza