Zanimljivi novi naslovi u online knjižari - Knjiga.ba

13.02.2018. 12:21 / Izvor: Akta.ba
Zanimljivi novi naslovi u online knjižari - Knjiga.ba

Svaki novi mjesec ekipa najveće online knjižare u BH, one na adresi Knjiga.ba, trudi se da svoj fondus obogati novim i zanimljivim naslovima.

Svaki novi mjesec ekipa najveće online knjižare u BH, one na adresi Knjiga.ba, trudi se da svoj fondus obogati novim i zanimljivim naslovima. Knjiga.ba izdvaja ...

Grupa autora - Slayer - Krvava vladavina

Biografija grupe Slayer je sveobuhvatan prikaz karijere i života rodonačelnika trash metala i jednog od najbrutalnijih heavy metal bendova od prvog albuma Show No Mercy iz 1983. godine pa sve do poslednjeg objavljenog albuma Repentless iz 2015. godine.

Hari Slipičević - Ključ besmrtnosti

Roman je miks više žanrova, tu imamo akcije, povijesne fikcije, krimija, misteriju koja je protječe kroz cijelu knjigu. Misteriju najstarijeg tajnog društva koje krije tajnu ključa besmrtnosti u kojoj je Mark Levit povijesničar i profesor povijesti na fakultetu u New Yorku ulazi sa svoje 33-godine iz jednog lijepog života ulazi u misteriju koja mu je pripremljena od rođenja da bi zaštitio knjigu mrtvih. Nadam se da će ova misterija dotaknuti čitatelja i da će jedva čekati drugi dio romana.

Šejh Muzaffer Ozak - Ljubav je vino - Predavanja sufijskog šejha u Americi

Šejh Muzaffer se u svojim predavanjima američkim dervišima, pa i slušaocima drugih vjerskih denominacija dotakao mnogih suptilnih stvari sufijskog puta. On na kratak ali veoma slikovit način govori o ljubavi, snovima, strpljenju, plemenitosti, predanosti i izazovima, na duhovnom putu.

Za još više zanimljivih naslova posjetite stranicu Knjiga.ba

 

*Pri preuzimanju teksta s portala Akta.ba potrebno je navesti izvor i linkovati tekst.

Dojavi vijest na viber +387 60 3315503 ili na mail urednik@akta.ba.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala Akta.ba.

Pauza