Maloprodajni lanac kioska iNovine proslavio prvi rođendan

09.07.2013. 12:20 / Izvor: eKapija.ba

iNovine - najveći maloprodajni lanac kioska u Bosni i Hercegovini – u subotu je u Sarajevu proslavio svoj prvi rođendan, a samo dan ranije upriličeno je izvlačenje sretnih dobitnika nagradne igre pod nazivom „Postani i ti novo lice ulice uz novi Golf 7!“.

iNovine - najveći maloprodajni lanac kioska u Bosni i Hercegovini – u subotu je u Sarajevu proslavio svoj prvi rođendan, a samo dan ranije upriličeno je izvlačenje sretnih dobitnika nagradne igre pod nazivom „Postani i ti novo lice ulice uz novi Golf 7!“ u kojoj su u protekla dva mjeseca na preko 240 prodajnih mjesta mogli učestvovati kupci iNovina.

U novom VW Golfu 7 će se voziti Čalić Edina iz Gračanice, a na sedmodnevno ljetovanje u hotel Eden u Rovinju će otputovati Kavazović Elvira, Begić Mirha i Beširević Adisa sa svojim pratnjama.

Uz čestitke kolegama na prvom rođendanu, voditeljica marketinga iNovina Lejla Avdagić je istaknula kako su iNovine u protekloj godini uspjele ispuniti svoj cilj: “Naš cilj je bio da iNovine postanu novo lice ulice, mjesto na kojem će se nuditi najveći izbor proizvoda, u ugodnom okruženju i uz najbolju kvalitetu usluge. Na zadovoljstvo kupaca, uposlenika, poslovnih partnera i zajednice u kojoj prosperiramo, nastavićemo raditi s istim entuzijazmom i u narednom periodu.”

Rođendansko slavlje je upotpunio i niz sadržaja u kojima su uživali najmlađi. Hrabri su svoju spretnost i brzinu okušali u utrci autićima, a kreativni u modeliranju balona i zabavi sa klaunom.  

 

*Pri preuzimanju teksta s portala Akta.ba potrebno je navesti izvor i linkovati tekst.

Dojavi vijest na viber +387 60 3315503 ili na mail urednik@akta.ba.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala Akta.ba.

Pauza