Pauza

Mercator BH vas vodi na najveću utakmicu u istoriji našeg fudbala

08.04.2014. 14:17 / Izvor: eKapija.ba

Ostvariti želju i biti dijelom najveće nogometne fešte moguće je uz Mercator BH. Učešćem u nagradnoj igri „Vodimo vas u Brazil“ možda baš vi postanete sretnik koji će dobiti priliku otputovati u zemlju sambe i nogometa.

A kako biti dio ove najveće nogometne fešte?

Mercator BH sa poslovnim partnerima pokrenuo nagradnu igru pod nazivom "VODIMO VAS U BRAZIL!“ za sve kupce koji u  periodu od 7.04. do 15.05.2014. u nekoj od trgovina Mercator i DP Marketi kupe minimalno jedan proizvod Sarajevsko pivo + Chipsy + Sola + pakovanje Zlatna džezva od 0.5 kg, te račun sa ličnim podacima ubace u kutiju za nagradnu igru. Nagrade su 2 putovanja za Brazil za dvije osobe na dvije utakmice Brazil – Hrvatska, otvorenje Svjetskog prvenstva i Argentina – BiH, LCD televizor, 20 lopti, 50 navijačkih plaštova. Izvlačenje nagrada je 24.maja u Mercator Centru Sarajevo, Ložionička 16.

Detaljne informacije o nagradnoj igri dostupne su na maloprodajnim mjestima,  www.mercator.ba i na FB stranici kompanije Mercator BH.

Igrajte i budite na mjestu najvećeg nogometnog događaja. Počnite pripreme za polazak na najveću utakmicu u istoriji bh fudbala 15.06. 2014. Argentina – Bosna i Hercegovina te osjetite duh i sportsku atmosferu punog, najpoznatijeg stadiona na svijetu Maracana u Rio de Janeiru, kapaciteta 76.935 posjetilaca.

Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video? Pošaljite na Viber 060 3315503 ili na mail urednik@akta.ba ili putem Facebooka i podijeliti ćemo je sa hiljadama naših čitatelja.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala Akta.ba.

Pauza