Mercedes B-Klasa: Savršen sadržaj zahvaljujući ogromnom izboru

05.09.2014. 13:33 / Izvor: eKapija.ba
Mercedes B-Klasa: Savršen sadržaj zahvaljujući ogromnom izboru

Moderan i svjež enterijer impresionira visokokvalitetnom opremom. Četiri rafinirana paketa opreme i dodatne opcije daju poseban karakter i unikatnu dozu fleksibilnosti.

Gdje god krenuli, sa Mercedes B-klasom vozite sa stilom. Čak i u standardnoj izvedbi, B-klasa sjaji sportskim proporcijama i karakterističnim konturama. Moderan i svjež enterijer impresionira visokokvalitetnom opremom. Četiri rafinirana paketa opreme i dodatne opcije daju poseban karakter i unikatnu dozu fleksibilnosti.

Sportske konture obilježavaju eksterijer vozila, od poklopca motora koji se sužava prema naprijed, preko krovnih nosača, do karakterističnog sportskog stražnjeg dijela, a vizualno su nadopunjene širinom vozila i naglašenim  blatobranima.

Jedan pogled je dovoljan da shvatite da je nova B-klasa nešto posebno. Dizajn eksterijera je naglašeno sportski, a zahvaljujući brojnim opcionalnim paketima, može biti dodatno unaprijeđen.

Podsjećamo, Auto Lijanovići d.o.o. Mostar je ovlašteni zastupnik Mercedes-Benz po svim domenima zastupljenosti, to znači prodaja vozila osobnog i gospodarskog programa, te održavanje istih. Također, tvrtka djeluje na načelima koncerna Daimler AG i uvode njegove standarde u poslovanju prodaje i rezervnih dijelova te servisa Mercedes-Benz vozila, kao i vozila iz programa Chrysler, Jeep, Dodge i Mitsubishi Fuso gospodarska vozila.

"Svrha našeg poslovanja kao zastupnika Mercedes-Benz je osiguranje maksimalnog zadovoljstva kupca, vlasnika i korisnika Mercedes-Benz vozila. U prodajno/servisnom centru nalazi se moderan izložbeno-prodajni salon sa površinom cca1.500 m2 gdje su izloženi svi noviteti iz programa Mercedes – Benza", ističu iz Auto Lijanovića.

Inače, u sklopu prodajno/servisnog centra nalazi se suvremeno opremljen servis za osobna vozila kao i poseban servis za gospodarska vozila sa ukupnom površinom od cca 1.000 m2.

*Pri preuzimanju teksta s portala Akta.ba potrebno je navesti izvor i linkovati tekst.

Dojavi vijest na viber +387 60 3315503 ili na mail urednik@akta.ba.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala Akta.ba.

Pauza