Pauza / INOVACIJE I TEHNOLOGIJE

Mercedes Benz V-Class: Nova era u prostranim putovanjima

Život je pun specijalnih trenutaka i na taj način je jedinstven baš kao nova V-Klasa. Razvijen sa osjećajem za zadovoljstvo u vožnji i dinamičnost, ona donosi čistu ljubav života na putevima.

22.09.2014. 15:22 / Izvor: eKapija.ba

Život je pun specijalnih trenutaka i na taj način je jedinstven baš kao nova V-Klasa. Razvijen sa osjećajem za zadovoljstvo u vožnji i dinamičnost, ona donosi čistu ljubav života na putevima.

Vozilo koje se ističe, gde god da je - sa nepogriješivim stilom Mercedes-Benz-a.

Snažan prednji kraj i dizajn bez premca: Nova V-Klasa kombinuje funkcionalnost sa atraktivnošću na uzoran način. Izražajni spoljašnji dizajn proizilazi iz fascinantnog preplitanja upečatljivih linija i velikih umirujućih površina.

Bez obzira da li za male raodsti svakodnevnog života ili jednostavno za razonodu, nova V-Klasa je spremna. Ima dovoljno prostora za sve što vam je potrebno da ponesete sa sobom, plus dosta dobrih ideja da se pojednostavi vaše putovanje.

Realno privlači pažnju, bez obzira da li ste na turneji sa svojom cijelom porodicom ili putujete u poslovnom stilu sa vašim kolegama. Vrhunski materijali transformišu unutrašnjost u oazu blagostanja, koje možete opremiti sa širokim spektrom trim linija kje odgovaraju vašem ličnom ukusu.

Inače, tvrtka Auto Lijanovići d.o.o. Mostar je ovlašteni zastupnik Mercedes-Benz po svim domenima zastupljenosti, to znači prodaja vozila osobnog i gospodarskog programa, te održavanje istih.

Također, tvrtka djeluje na načelima koncerna Daimler AG i uvode njegove standarde u poslovanju prodaje i rezervnih dijelova te servisa Mercedes-Benz vozila, kao i vozila iz programa Mitsubishi Fuso.

Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video? Pošaljite na Viber 060 3315503 ili na mail urednik@akta.ba ili putem Facebooka i podijeliti ćemo je sa hiljadama naših čitatelja.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala Akta.ba.

Pauza