Mlinska rijeka: Odmori u ovom raju stvaraju uslove za predah

01.07.2014. 15:56 / Izvor: eKapija.ba
Mlinska rijeka: Odmori u ovom raju stvaraju uslove za predah
OTVORI GALERIJU

Na istoimenoj rječici, koja je rijedak primjer nedirnute prirode, Primaprom je osmislio ugodan ambijent za boravak, odmor i rekreaciju.

Na pruzi Banja Luka – Doboj i tridesetom kilometru puta Banja Luka – Prnjavor (preko Čelinca i Vijačana), nalazi se turističko, ugostiteljsko, rekreativni centar Mlinska Rijeka, poslovna jedinica preduzeća Primaprom. Na istoimenoj rječici, koja je rijedak primjer nedirnute prirode, Primaprom je osmislio ugodan ambijent za boravak, odmor i rekreaciju.

Poslije radnourbanog stresa, odmori u ovom raju, stvaraju uslove za predah i nastavak radnih aktivnosti.

U kompleksu, kroz koji protiče Mlinska Rijeka, a čija je površina 22850 m2, nalazi se mnogo sadržaja neophodnih za zadovoljenje potreba gostiju, a to su:

Za rekreaciju: Kilkometri staza za pješačenje i trčanje, Sportski tereni i rekviziti (fudbal, odbojuka u pijesku, basket, vrtni šah, stoni tenis, badminton, frizbi), Bazeni za kupanje (za odrasle i djecu), Dječiji program (tobogani, ljuljaške, klackalice, bicikli, pijesak za igru, udice za pecanje, itd.), Klupe pored staza, panjevi, stolići, česme sa pitkom vodom.

Za logistiku: kuhinja zatvorena, kuhinja na otvorenom, pecana, roštilji, dagara, sačevi, kotlići za čorbu, ražnjevi, vitrine za hlađenje pića i sladoleda.

Sa nekoliko matičnih objekata, urađenih u skladu sa prirodom, centar može da primi dnevno nekoliko grupa, po veličini različitih, čiji bi se ukupan broj zavisno od programa i prigode kretao i do par stotina ljudi.

Sve informacije možete dobiti na tel. +387 51 562 100 ili +387 65 708 793

TAGOVI:

*Pri preuzimanju teksta s portala Akta.ba potrebno je navesti izvor i linkovati tekst.

Dojavi vijest na viber +387 60 3315503 ili na mail urednik@akta.ba.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala Akta.ba.

Pauza