mojMarket: Ne propustite nagradnu igru "Orlando – Harmonija mirisa"

08.05.2014. 10:27 / Izvor: eKapija.ba
mojMarket: Ne propustite nagradnu igru 'Orlando – Harmonija mirisa'

U trgovinama mojMarket od 6.05. do 22.06. počinje nagradna igra pod nazivom "Orlando – Harmonija mirisa". Da bi učestvovali u nagradnoj igri morate kupiti bilo koji omekšivač za veš Orlando u bilo kojoj mojMarket trgovini u periodu trajanja nagradne igre te po izvršenoj kupovini na poleđini fiskalnog računa napisati lične podatke i ubaciti račun u nagradnu kutiju.

U trgovinama mojMarket od 6. maja do 22. juna počinje nagradna igra pod nazivom „Orlando – Harmonija mirisa"

Da bi učestvovali u nagradnoj igri morate kupiti bilo koji omekšivač za veš Orlando u bilo kojoj mojMarket trgovini u periodu trajanja nagradne igre te po izvršenoj kupovini na poleđini fiskalnog računa napisati lične podatke ( ime i prezime, broj telefona) i ubaciti račun u nagradnu kutiju.

Učestvujte u nagradnoj igri i osvojite vrijedne nagrade kao što su:

  • Mašina za pranje veša x 1
  • Daska za peglanje x 1
  • Poklon paketi X 10

Podsjećamo, mojMarket je Vaš 100% prijatelj! Kupac je uvijek u centru naše pažnje i Vaše im je zadovoljstvo važno. mojMarket želi da Vam boravak u njihovim trgovinama bude što ugodniji.

Dvanaest modernih i reprezentativnih objekata, na više od 2.000 m2 kupcima nudi preko 10.000 artikala, a posebno treba istaknuti bogatu ponudu svježeg voća i povrća, toplog peciva, kao i izuzetan izbor svježeg mesa i mesnih prerađevina.

mojMarket prednost daje kvalitetu, sa naglaskom na domaće proizvode i podsticaj lokalnim proizvođačima i njihovih proizvodnim kapacitetima.

Na usluzi smo Vam 24 sata dnevno, 7 dana u nedjelji, 365 dana u godini.

 

*Pri preuzimanju teksta s portala Akta.ba potrebno je navesti izvor i linkovati tekst.

Dojavi vijest na viber +387 60 3315503 ili na mail urednik@akta.ba.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala Akta.ba.

Pauza