m:tel i Samsung poklanjaju novogodišnju proslavu iz snova

20.11.2015. 12:48 / Izvor: Akta.ba
m:tel i Samsung poklanjaju novogodišnju proslavu iz snova

Novogodišnji praznici su sve bliži, a oni najorganizovaniji vjerovatno već razmišljaju kako, gdje i s kim će provesti i proslaviti najluđu noć u godini.

Novogodišnji praznici su sve bliži, a oni najorganizovaniji vjerovatno već razmišljaju kako, gdje i s kim će provesti i proslaviti najluđu noć u godini. Bilo da odlučite da Novu godinu dočekate sa društvom ili porodicom, i ovoga puta smo pripremili iznenađenje za vas.

Naime, svaka Nova godina je i nova šansa za novu najbolju žurku i nove najljepše uspomene, a kompanije Samsung i m:tel će vam i ove godine pomoći da tu priliku pretvorite u događaj o kojem će se još dugo pričati.

Sve što treba da učinite je da zamislite svoju idealnu žurku – što neobičniju, kreativniju i zabavniju. Popričajte sa svojim prijateljima, osmislite savršenu i otkačenu proslavu Nove godine, a zatim ideju prijavite do 15. decembra 2015. godine putem aplikacije koja se nalazi na zvaničnoj Facebook stranici kompanije m:tel na adresi www.facebook.com/mtelbih/. Objasnite nam svoju jedinstvenu zamisao, ispunite i sva obavezna polja, a zatim kliknite na "Prijavi me".

Jedini uslov koji morate ispuniti jeste da ste punoljetni, navode iz m:tela. 

Nakon zatvaranja prijava za konkurs, m:tel-ov i Samsung-ov stručni žiri će pažljivo pregledati sve ideje, te odabrati najbolju. Potom će okupiti produkcijski tim koji čine eksperti za spektakularne provode i pred njih postaviti samo jedan zadatak – da vašu ideju ostvare u praksi, baš onako kako ste je zamislili. Njihov cilj će biti da vam obezbijede najbolju novogodišnju žurku, a usput sve to i zabilježe vrhunskom kamerom Samsung Galaxy J5 telefona!

Najkreativnija novogodišnja žurka biće proglašena 17. decembra, nakon čega ćemo odmah krenuti sa radom na njenom ostvarenju, te zajedničkim snagama napraviti proslavu kakvu ni Djed Mraz još nije vidio u svojoj dugoj prazničnoj karijeri!

Ove godine donosimo još jednu lijepu novost, a to je da će ideje koje se nađu na drugom i trećem mjestu dobiti utješne nagrade – po jedan model pametnog telefona Samsung Galaxy J5. 

Dakle, budite originalni i dajte mašti na volji, još danas porazgovarajte sa svojim prijateljima, počnite da osmišljavate prvoklasni provod i što prije nam pošaljite svoju ideju.

*Pri preuzimanju teksta s portala Akta.ba potrebno je navesti izvor i linkovati tekst.

Dojavi vijest na viber +387 60 3315503 ili na mail urednik@akta.ba.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala Akta.ba.

Pauza