Multiplex "Ekran" Zenica: Liam Neeson glavna zvijezda trilera "Hladna osveta"

06.02.2019. 10:09 / Izvor: Akta.ba
Multiplex 'Ekran' Zenica: Liam Neeson glavna zvijezda trilera 'Hladna osveta'

Liam Neeson je glavna zvijezda napetog trilera “Hladna osveta” koji je temeljen na mračnom skandinavskom trileru iz 2014. godine pod nazivom In Order of Disappearance.

NAPETI TRILER "HLADNA OSVETA" I KRIMINALISTIČKA DRAMA "MULA" NOVI FILMOVI NA PROGRAMU MULTIPLEXA "EKRAN" ZENICA

 

Liam Neeson je glavna zvijezda napetog trilera “Hladna osveta” koji je temeljen na mračnom skandinavskom trileru iz 2014. godine pod nazivom In Order of Disappearance. Publika Multiplexa “Ekran” Zenica će ovaj triler imati priliku gledati od 18:00 i 20:15 sati. 

Film “Mula” u kojem se dobitnik nagrade Oscar Clint Eastwood prvi put nakon 2009. godine i filma Gran Torino nalazi na dvije strane, redateljskoj i glavnoj ulozi. Clint Eastwood režirao je film prema scenariju Nicka Schenka koji je inspiriran člankom iz New York Times Magazina. Ovu kriminalističku dramu publika će od 07. februara gledati u terminima od 18:30 i 20:30 sati. 

Sa prikazivanjem nastavlja i regionalna hit komedija “Taksi bluz”, a u srijedu 13.02. na programu je svjetska pretpremijera filmskog spektakla “Alita: Anđeo borbe” koji su kreirali trostruki dobitnik nagrade Oscar James Cameron (Avatar, Titanic) i vizionar Robert Rodriguez (Sin City).

HLADNA OSVETA

Liam Neeson je glavna zvijezda napetog trilera koji je temeljen na mračnom skandinavskom trileru iz 2014. godine pod nazivom In Order of Disappearance. Život mirnog obiteljskog muškarca iz korijena će se promijeniti nakon misteriozne smrti njegovog sina. Njegova će ga potraga za pravdom od uzoritog građanina pretvoriti u hladnog i ubojitog osvetnika.  Kreće u lov na vođu narko mafije za kojeg vjeruje da je povezan sa smrću njegova sina.

Termini projekcija: svaki dan od 18:00 i 20:15

 

MULA

Dobitnik nagrade Oscar® Clint Eastwood se prvi put nakon 2009. godine i filma Gran Torino nalazi na dvije strane, redateljskoj i glavnoj ulozi. Clint Eastwood režirao je film prema scenariju Nicka Schenka koji je inspiriran člankom iz New York Times Magazina. Eastwood je u ulozi Earla Stonea, čovjeka u svojim osamdesetima koji je bankrotirao, sam je i čeka ovrhu nad svojim poslom, kada mu ponude posao u kojem samo mora voziti.

Čini se prilično lako, ali Earl zapravo postaje mula meksičkog kartela. Posao mu jako dobro ide, čak toliko dobro da mu povećaju “teret”, a njega proglase glavnim rukovoditeljem. Earl se vrlo brzo nađe i u centru interesa policije, DEA agenta Colina Batesa. Iako su njegovi problemi s novcem sada stvar prošlosti, Earlove pogreške iz prošlosti počinju izranjati, a pitanje je hoće li imati dovoljno vremena ispraviti sve te pogreške prije nego ga sustignu ruka pravde ili kartel za koji radi.

Termini projekcija: svaki dan od 18:30 i 20:30

 

 

*Pri preuzimanju teksta s portala Akta.ba potrebno je navesti izvor i linkovati tekst.

Dojavi vijest na viber +387 60 3315503 ili na mail urednik@akta.ba.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala Akta.ba.

Pauza